Dominik Cumhuriyeti, Sudiksha Konanki ile Son Kişi Gölleri Joshua Riibe'yi serbest bıraktı

Leila

Global Mod
Global Mod
Dominik Cumhuriyeti'ndeki bir plajda eksik olan Hintli öğrencisi Sudiksha Konanki ile görülen son kişi Joshua Steven Riibe, günlerce gözaltına alındı. Bu, Bayan Konanki'nin ebeveynlerinin yetkililerden kızlarının resmi olarak öldüğünü ilan etmelerini istedikten bir gün sonra geldi.

Pittsburgh Üniversitesi'nde bir öğrenci olan Bayan Konanki, iki hafta önce kaybolduğunda Punta Cana'da bahar tatilinde ne oldu.

22 yaşındaki Iowa sakini ve Minnesota'daki St Cloud State Üniversitesi'nde bir öğrenci olan Riibe, yetkililerin onu detaylandırdığını söyledi.

Geçen hafta haksız olduklarına inanırlarsa, insanların yapabileceği bir habeas corpus dilekçesi verdi.

Mahkeme belgelerine göre, Dominik yetkililerinin ve hatta kaldığı otel personelinin haklarını ihlal ettiğini iddia etti. Yetkili, hareketlerini kendisine karşı açılmadan kısıtladılar.

Heer, “Gerçekten eve gidip ailemi görmek istiyorum. Yardım etmek için burada olduğumu anlıyorum ama 10 gün.” Dedi.

Serbest bırakılmasına rağmen, yetkililer hala geçen hafta el koydukları pasaportuna sahipler. Bay Riibe'nin avukatı Beatriz Santana, ABD büyükelçiliği ile yeni bir pasaport talep ettiklerini söyledi.

Bayan Konanki en son 6 Mart'ta Punta Cana kasabasındaki Riu Republic Resort'ta görüldü.

Beş arkadaşın eşlik ettiği 20 yaşındaki çocuk, 5 Mart akşamı bir Punta Cana Resort gece kulübünde partiye çıktı.

Bayan Konanki ve Bay Riibe, 6 Mart'ta bir plajdan kaybolmadan önce açık bir barda birlikte görüldü.

Gözetim görüntüleri saat 4: 15'te plaja gitmeden önce kulüpte onları ele geçirdi. Bayan Konanki'nin arkadaşlarının çoğu saat 5: 50'ye kadar bıraktı ve onu Bay Riibe ile yalnız bıraktı.

Riu Republica Resort'tan bir başka klip, kadının bir tatil yolu boyunca adamla kol kolu yürüyen bir klip gösterdi. Onlara Haberdaki arkadaşları eşlik etti.

Bayan Konanki'nin ortadan kaybolmasından bu yana gözaltında olan Bay Riibe, araştırmacılara, güçlü bir dalga onları denize çektiğinde bel derinliğinde suda olduğunu söyledi.

Hey, kıyıya dönerken Bayan Konanki'yi kolunun altında tutmaya çalıştığını söyledi.

Bay Riibe sonuncusunun yanıtını duymadığını sordu. Deniz suyunu kusmaya başladı ve bir plaj sandalyesine karardı.

Bayan Konanki'nin ebeveynleri Dominik yetkililerinden ölmesini ilan etmelerini istedi. Müfettişler, Pittsburgh Üniversitesi öğrencisi Konanki'nin boğulduğuna inanıyorlar.