“Düştüğünüzde…”: Yıldız Hindistan Vurucusu, Milli Takım Geri Dönüşü Yapmanın ‘Zorlu’ Görevinde

Leila

Global Mod
Global Mod
Orta sıra vurucu Hanuma Vihari Salı günü, Hindistan takımına geri dönmenin zor olduğunu ve zaman zaman düşmenin bir oyuncunun zihniyetini etkileyebileceğini kabul etti. Vihari, geçen Temmuz ayında Birmingham’da İngiltere’ye karşı oynadığından beri Hindistan takımının dışında kaldı. Vihari, South Zone’un North Zone’a karşı oynadığı Duleep Trophy yarı final maçından önce, “Hindistan takımından düştünüz mü veya bir kenara bırakıldınız mı, geri dönüş yapmak zordur. Bu sizin zihniyetinizi etkiler. Bunu geçen sezon yaşadım,” dedi. Çarşamba günü Bengaluru.

Ancak onun için umutlar tükenmedi. Vihari, yakın zamanda Hindistan tarafına geri dönüş yapan Ajinkya Rahane’den ilham aldı.

“Emekli olana kadar geri gelmek isteyeceksiniz. 29 yaşında olmama rağmen hala içimde. Ajinkya Rahane’nin 35 yaşında geri dönüş yaptığını gördünüz” dedi.

“Hâlâ gidecek çok yolum olduğunu ve Hindistan tarafına, özellikle Test kriketinde katkıda bulunacak çok şeyim olduğunu hissediyorum.” Haydarabad doğumlu vurucu, Hindistan takımının kapısını tekrar açmaya zorlamak için yerel sezonda ezmek zorunda kalacağını söyledi.

“Bu sezon her şeyi bir kenara bırakıp vuruşlarıma odaklanmak ve becerilerimde daha iyi olmak istiyorum. Ne zaman bir şansım olsa iyi iş çıkardığımı düşündüm. Belki de elimden gelenin en iyisi Hindistan takımı için yeterince iyi değildi. Deneyeceğim. daha iyi olmaya devam etmek için” dedi.

Vihari, IPL aracılığıyla Hindistan tarafına dönmenin kendisi için zor olacağını kabul edecek kadar samimiydi.

Vihari, “IPL, üzerinde etki yapma fırsatım olmadığı bir şey ve sadece yerel sezona sahibim. Bu yüzden, yerel sezonda eziyet etmem gerekiyor,” dedi.

Ancak Vihari, onun tek formatlı bir oyuncu olarak damgalanmasına şiddetle karşıydı.

“İnsanlar beni bir Test oyuncusu olarak damgaladı ama bu haksızlık. IPL yolculuğuma bakarsanız, 19, 20 yaşlarımda iyi iş çıkardım. Birçok olanak.

“Marka oyunculara haksızlık, kaliteli bir oyuncu üç formatı da oynayabilir. İleriye dönük olarak tüm formatları oynamak istiyorum.”

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Bu yazıda bahsedilen konular