Erol Bulut: Elimizdeki futbolcuları en uygun biçimde değerlendirmeye çalıştık

bencede

New member
Harika Lig ‘in 28. haftasında konuk olduğu Başakşehir’le 2-2 birliktee kalan Gaziantep FK’da teknik yönetici Erol Bulut, 90 dakikanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İkinci yarıda sistem değişikliğine gittiklerini ve galibiyet golünü bulabilecek fırsatları yakalamalarına karşın şanssız olduklarını belirten Bulut, şu sözleri kullandı:

‘Bahane aramadık’

”Bugün burada 90 dakika fazlaca hoş bir maç izlediğimizi düşünüyoruz. Tempolu bir maç oldu. Birinci yarı öne geçmemize karşın rakip attığı iki gol ile öne geçti. İkinci yarı sistemimizde değişiklik yaptık. Elimizdeki oyuncularımıza baktığımızda sakat oyuncularımız var fakat biz mazeret aramadık. Elimizdeki futbolcuları en güzel biçimde değerlendirmeye çalıştık. Futbolcularımızı tebrik ediyorum.”

‘İki puan kaybettiğimizi düşünüyorum’

”Bugün 2-2’yi yakaladık. İkinci yarı bu 3, 4, 5 olabilirdi. Lakin durumları değerlendiremedik. Yalnızca şanssızlığımız olduğunu düşünüyorum. Bunu çalışarak aşacağımıza inanıyorum. İki puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Bu futbolda olabilir. Kaleci Mustafa yalnızca bugün değil daha evvel Bursa maçında da düzgün bir performans sergiledi. Yoluna bu türlü devam edeceğini düşünüyorum. Çok çalışkan ve karakterli. İleriki periyotta onu daha sık goreceğimizi düşünüyorum.”