bencede
New member
Spor Toto Muhteşem Lig ‘de Yukatel Kayserispor, alanında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ‘a 2-1 yenildi. Müsabaka daha sonrası açıklamalarda bulunan Yukatel Kayserispor Yardımcı Antrenörü Taşkın Aksoy, “Maalesef istediğimiz üzere bir maç gerçekleştiremedik. Alanyaspor’u tebrik etmek istiyoruz. Konum üretmekte zorlandık. Rakibe fazla durum verdik, zorlandık. Hoş bir gol ile öne geçtik lakin maalesef skoru koruyamadık. İkinci yarı Alanyaspor daha baskın oynadı. Net olmayan toplara genelde Alanyaspor sahip oldu. Kontra atakları acemice harcadık. Âlâ kontra ataklar yakaladık lakin gol konumu üretemedik. Bu maçı âlâ tahlil edip Konyaspor maçına hazırlanacağız” diye konuştu.
Aytemiz Alanyaspor Yardımcı Antrenörü Felipe Sanchez Mateos ise “elbet bugünkü galibiyetten dolayı memnunuz. Arkadaşlarımızın alanda verdiği çabayla biz de memnun olduk. Alışılmış bugün konutunda 30 puan yapan bir grup vardı. Kadro arkadaşlarımız ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maçta 1-0 geriye düştükten daha sonra bile uğraş etmeye devam ettiler. Alanda hoş bir uğraş oldu. Genç arkadaşlarımız Oğuz ve Erencan bugün gol attılar. Kendilerini de tebrik ediyorum” tabirlerini kullandı.
Aytemiz Alanyaspor Yardımcı Antrenörü Felipe Sanchez Mateos ise “elbet bugünkü galibiyetten dolayı memnunuz. Arkadaşlarımızın alanda verdiği çabayla biz de memnun olduk. Alışılmış bugün konutunda 30 puan yapan bir grup vardı. Kadro arkadaşlarımız ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maçta 1-0 geriye düştükten daha sonra bile uğraş etmeye devam ettiler. Alanda hoş bir uğraş oldu. Genç arkadaşlarımız Oğuz ve Erencan bugün gol attılar. Kendilerini de tebrik ediyorum” tabirlerini kullandı.