Fenerbahçe haberi: İsmail Kartal’dan transfer iletisi

bencede

New member
Harika Lig’in 23. haftasında Sivasspor, alanında Fenerbahçe ‘yi konuk etti. 1-1’lik eşitlikle sona eren maçın akabinde Sarı-Lacivertli takımda teknik yönetici İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Maça güzel başladıklarını belirten İsmail Kartal, “Maça uygun başladık zira âlâ hazırlandık. 3 puan için gelmiştik. Oyun planım bu. Fenerbahçe’ye oynatmak istediğim oyun bu. Çok uygun başladık. Müspet bir futbol oynamaya çalıştıracağım demiştim, bunu da birinci yarıda gösterdik.” dedi.

“Alternatifleri yok”

Kadrodaki kimi mevkilerin alternatiflerinin bulunmadığını söyleyen deneyimli teknik adam, “Bazı mevkilerimizin alternatifleri yok. Novak sakatlanmadan evvel öteki atak yapmayı planlıyorken, mecburen diğer bir atılım yaptık ve oyun gücümüz azaldı. Bu müddette oyun gücümüz ve tempomuz kalmadı.” kelamlarını söylemiş oldu.

Transfer iletisi

İdareyle görüşüp ekibe destek yapabileceklerine de değinen İsmail Kartal, “İkinci yarıda mecburiyetten dolayı istediğimiz oyunu oynayamadık. İstediğimizi oynayabilmek için oyuncularımla bir arada çalışacağız. Sakat olan bölgelerle ilgili tahminen idareyle konuşup birkaç destek yapabilirsek, istediğim oyunu yapabileceğimizi düşünüyorum. Birinci yarı Serdar, ikinci yarı Novak, benim en tesirli oyuncularımdan birini sol beke çekmem. Tempo yapamıyorsunuz ve oyun gücünüz azalıyor. Bu yüzden rakip de sizin üstünüze gelir. Âlâ futbol oynamaya çalıştığımız periyotta, bunu gösterdik.” sözlerini kullandı.