bencede
New member
Fenerbahçe ’nin dünyaca ünlü yıldızı, Beşiktaş derbisi öncesinde son derece argümanlı. Mesut Özil, Gaziantep karşısında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek, “Olmayacak ferdî yanlışlar yaptık. Bunun faturası da ağır oldu. Dorukla puan farkını 9’a indirmek için çıktığımız maçı kaybettik. Lakin bu kusurlardan dersimizi aldık. Kadro olarak bunları yenidenlamayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, derbilerin fazlaca farklı bir havada geçtiğini söylemiş oldu.
‘Taraftar ardımızda olacak’
Mesut, “ Galatasaray derbisindilk evvel ligde 4 maçlık kazanamama serimiz vardı. özetlemek gerekirsesı makûs bir durumdaydık ancak ezeli rakibimizi gidip deplasmanda yendik. Artık bir daha külfetli bir müddetçten geçiyoruz. Gaziantep mağlubiyetinin üzerimizdeki tesiri büyük oldu. Bu defa de Beşiktaş derbisi var. İnanıyorum ki bir daha bir derbi galibiyetiyle moral bulup, bir biçimde doruğa tutunmayı başaracağız” tabirlerini kullandı. Mesut, güçlü gayrette taraftarların kendilerine vereceği takviyenin de değerli olduğunun altını çizdi.
Yusuf Dursun
‘Taraftar ardımızda olacak’
Mesut, “ Galatasaray derbisindilk evvel ligde 4 maçlık kazanamama serimiz vardı. özetlemek gerekirsesı makûs bir durumdaydık ancak ezeli rakibimizi gidip deplasmanda yendik. Artık bir daha külfetli bir müddetçten geçiyoruz. Gaziantep mağlubiyetinin üzerimizdeki tesiri büyük oldu. Bu defa de Beşiktaş derbisi var. İnanıyorum ki bir daha bir derbi galibiyetiyle moral bulup, bir biçimde doruğa tutunmayı başaracağız” tabirlerini kullandı. Mesut, güçlü gayrette taraftarların kendilerine vereceği takviyenin de değerli olduğunun altını çizdi.
Yusuf Dursun