Fenerbahçe Lideri Ali Koç: Teknik yönetici konusu iki hafta sürebilir

bencede

New member
Fenerbahçe Lideri Ali Koç, Üstün Lig ‘in 20. haftasının kapanış maçında Sarı-Lacivertliler’in, Kadıköy’de kozlarını paylaştığı Adana Demirspor müsabakası ncesinde ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ ötürüsıyla basın mensuplarıyla bir ortaya geldi.

‘Yılmaz Vural’ı epey seviyorum’

Vitor Pereira’nın ayrılığı daha sonrasında belirsizliğini koruyan hoca konusuna değinen Kanarya’nın işvereni, “Sezona düzgün başladık, Trabzonspor maçına kadar da epeyce güzel gittik. O maç kırılma oldu bizim için, toparlanamadık. Ekip olmayı beceremedik. Hocamızla da yolları ayırdık. Covid-19 testim dün gece negatife döndü. Yarın yurt dışı seyahatlerime başlıyorum. A-B-C hocasına nazaran ilerleyişimiz şekillenecek. En uygun model şu an başımızdaki isimlerinden biriyle anlaşıp, hazirana kadar grubu hazırlaması. Yılmaz Vural’ı epey seviyorum. Şu anda hoca için ince eleyip, sık dokuyoruz” yorumunu yaptı.

‘Biri var paradan evvel yapıyı konuşuyor’

Hoca adayları konusunda son durumu da aktaran Koç, “Kimsenin sorgulamayacağı hoca maksadı var ise, bugünden yarına olmuyor. Zoom’la telefonla bitecek iş değil. Prensipte anlaşır, yüz yüze görüşürüz. Bu süreç bir iki hafta sürebilir. Bir teknik yönetici var paradan evvel yapıyı konuşuyor. Birtakım teknik yöneticileri dönem ortasında getiremiyorsun. Haziranda çalışacak olan hocanın bu periyoda de rehberlik etmesi gerekiyor” sözlerini kullandı.