Fenerbahçe-Trabzonspor | Bright Osayi-Samuel: Katiyen kazanabilirdik

bencede

New member
Muhteşem Lig ‘in 28. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ‘la 1-1 birliktee kalan Fenerbahçe ‘de Bright Osayi-Samuel, 90 dakikanın akabinde yayıncı kuruluşa konuştu. Maça fazlaca düzgün başladıklarını lakin İrfan Can’ın gördüğü kırmızı kart daha sonrası işlerin kendileri açısından zorlaştığına vurgu yapan Nijeryalı kanat oyuncusu, grup olarak karakter gösterdiklerini ve sergilediği performanstan mutlu olduğunu lisana getirdi, şu sözleri kullandı:

‘O dakikadan daha sonra maç biraz farklılaştı’

”Maça uygun başladık. Hocamız da maçtan evvel birinci 20 dakikada baskılı oynamanın ehemmiyetini anlatmıştı ki bu türlü maça başladık. Gördüğümüz kırmızı kart hakkında epeyce da fazla bir şey söylemek istemiyorum. O dakikadan daha sonra maç biraz farklılaştı. O andan itibaren gayemiz alanda bir arada kalıp, gol yememekti ki golü de yedik, işler bizim için daha da zorlaştı.”

‘Kesinlikle kazanabilirdik’

”Bütün ekip olarak düzgün bir karakter gösterdik. Bu maçı katiyen kazanabilirdik. Kendi performansımdan dolayı da memnumun. Evet, ofansif durumda oynamaktan daha epeyce zevk alıyorum. Gerçek konumumu arasam da nerede oynarsam oynayayım elimden gelenin en uygununu yapmaya çalışıyorum. Zira oynamaktan keyif alıyorum.”

‘Bugünkü performansımızdan memnunum’

”Maçtan evvel onun (Nwakaeme) kimi imajlarını izlemiştim. Ne kadar uygun olduğunu biliyordum ki, daha evvel onların alanında ona karşı oynamıştım. Bugün kimi vakit beni geçebildi. 1 gol de attı. Günün sonunda ben grubuma yardım etmeye çalıştım. Bugünkü performansımızdan mutluyum. Bunu bir daha sonraki maçlara taşımamız gerekiyor.”