Fenerbahçe – Trabzonspor | Miha Zajc: Alana karakter koyduk

bencede

New member
Harika Lig ‘in 28. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ‘la 1-1 birliktee kalan Fenerbahçe ‘de Miha Zajc, 90 dakikanın akabinde yayıncı kuruluşa konuştu. Maça yeterli başladıklarını ve birinci 20 dakikayı domine ettiklerini belirten Sloven orta saha, İrfan Can’ın gördüğü kırmızı kart daha sonrası oyunun değiştiğini söz etti.

Alana karakter koyduklarını ve 1 puanı aldıklarını lisana getiren Zajc, ”Savaşımızı sürdürdüğümüzü ve alana düzgün bir karakter koyduğumuzu düşünüyorum. Biz, şayet bu türlü taraftarlarla birlikte oynarsak ve birlikteliği sergilersek sonuna kadar savaşabileceğimizi bir sefer daha göstermiş olduk. 10 bireyle kıymetli bir puan elde ettiğimizi düşünüyorum. Uygun bir performans ortaya koyduk.” dedi.

birlikteliği getiren golüyle ilgili de konuşan yıldız oyuncu, ”Gol attığınız vakit kendinizi memnun hissedersiniz. Kadro açısından da değerli bir gol olduğunu düşünüyorum. Mert’in de birebir biçimde yeterli bir asisti var. Sonuç itibariyle bugün kaybetmemek bizim için kıymetliydi. 10 kişi oynarken ekip açısından âlâ bir sonuç olduğunu söyleyebilirim.” sözlerini kullandı.