Fenerbahçe transfer haberi: Vedat Muriç için Leeds devrede

bencede

New member
İtalya’daki Lazio macerası şu ana kadar pek de uygun geçmeyen Vedat Muriç’in Fenerbahçe ‘ye döneceğine ait tezler güçlenirken Acun Ilıcalı’nın kadrosu Hull City’nin de Kosovalı oyuncuyu takımına katmak istediği belirtiliyordu. Lakin transfer ihtimallerini karmaşık hale getirebilecek biçimde Premier Lig gruplarından Leeds United’ın da Vedat Muriç için devreye girdiği aktarıldı.

Vedat Muriç’in devre içinde Lazio’dan ayrılması bekleniyor. Ciro Immobile’nin ardındaki isim olarak Vedat Muriç’e duyulan inanç azalmış durumda. La Lazio Siamo Noi’nin haberine nazaran Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Championship takımı Hull City’nin de takımına katmak istediği Muriç’e Premier Lig’den de bir ilgi var. Bir golcü arayışında olan Leeds United, Vedat Muriç’i takımına katmak istiyor.

Eşinin açıklamaları Fenerbahçe savlarını güçlendirdi

İngiliz grupları Vedat Muriç için ısrarlarını sürdürseler de Kosovalı oyuncunun eşi Edibe Muriç’in açıklamaları Fenerbahçe ihtimalini güçlendirdi. Muriç çifti Kanal D’de Çok Hoş Hareketler Bunlar programına katıldı ve burada Edibe Muriç, “Roma’da asla şad değilim. İstanbul’a dönmek istiyorum” derken “Kimin aklını okumak isterdin?” sorusuna da “Ben açıkçası Ali Koç’un aklını okumak isterdim” karşılığını verdi.