bencede
New member
Ligde 30 Ekim 2021’de 2-1 (d) kaybedilen Konyaspor maçında omzundan sakatlanan Altay Bayındır, tam 105 gün daha sonra alanlara Giresunspor maçıyla döndü. Alana kaptan olarak çıkan Altay, yaklaşık 3 aydan fazla kalesinden uzak kalmasına karşın bilhassa birinci yarıda ortaya koyduğu performansla mesken sahibinin gollük konumlarında kalesinde devleşti. 90 dakika boyunca kalesine gelen 5 şutun 4’ünde gole müsaade vermeyen Altay’ın bu performansı, gelecek maçlar öncesi Fenerbahçe ‘de büyük memnunluk yarattı.
‘Ağırlığının bilincindeyiz’
Müsabaka daha sonrasında da deneyimli file bekçisi, “Ciddi bir sakatlık yaşadım ve kendime epeyce dikkat ederek kısa müddette geri döndüm. Formanın tartısının şuurundayız. Bu armanın, topluluğun ne kadar büyük olduğunu, topluluğumuza ne biçimde bir futbol sergilememiz gerektiğini konuşuyoruz. 90 dakika epeyce sağlam uğraş verdik. Bundan daha sonra da bu biçimde yapacağız” dedi.
‘Ağırlığının bilincindeyiz’
Müsabaka daha sonrasında da deneyimli file bekçisi, “Ciddi bir sakatlık yaşadım ve kendime epeyce dikkat ederek kısa müddette geri döndüm. Formanın tartısının şuurundayız. Bu armanın, topluluğun ne kadar büyük olduğunu, topluluğumuza ne biçimde bir futbol sergilememiz gerektiğini konuşuyoruz. 90 dakika epeyce sağlam uğraş verdik. Bundan daha sonra da bu biçimde yapacağız” dedi.