Fenerbahçe’de Berke’ye ikili motivasyon

bencede

New member
Berke Özer, Altay Bayındır’ın omzundan yaşadığı sakatlık ve geçirdiği operasyonun akabinde kaleyi devraldı. Bu dönem Alanyaspor , Antwerp ve Kayserispor maçlarında bakılırsav yapan 21 yaşındaki kaleci, pazar günü mesleğinde en kıymetli heyecanlardan birini yaşayacak. Berke, birinci derbisine Galatasaray karşısında, birebir vakitte 52 bin taraftarın önünde çıkacak. Bu kritik gayret öncesinde başarılı file bekçisine en büyük dayanak Altay’dan geldi. Ulusal kaleci, Berke ile daima özel görüşmeler yapıp, kendi deneyimlerini anlatıyor. Vitor Pereira da öğrencisiyle yakından ilgileniyor.

‘Sana güveniyorum’

Portekizli teknik adam, Berke ile yaptığı konuşmada, “Ne kadar kaliteli bir kaleci olduğunu biliyorum. Sana ve yeteneklerine güvendiğim için transfer periyodunda diğer bir kaleci istemedim. Derbide sakin kalıp, motive olduğunca bu yeteneklerini kolaylıkla sergileyeceğinden ve alacağımız zaferde değerli bir hisse sahibi olacağına kuşkum yok” tabirlerini kullandı. Kendisine itimadı yüksek olan Berke, mesleğinde unutulmayacak bir an olacak bu dev maçı sabırsızlıkla bekliyor.

Yusuf Dursun