Fenerbahçe’de İsmail Kartal’dan taraftarlara davet

bencede

New member
İsmail Kartal nazaranve geldikten daha sonra taraftara ileti göndermiş “Beni sevdiklerini biliyorum lakin benden epey oyuncuları sevsinler. Beni protesto edin, oyunculara yönelik davranışlarda bulunmayın” tabirlerini kullanmıştı. 12. adamın dayanağının kıymetine her fırsatta değinen 60 yaşındaki çalıştırıcı, kupadaki kritik Kayserispor maçı öncesi bir daha Sarı-Lacivertliler’e seslendi. Kartal, “Kayserispor ile telafisi olmayan bir maç oynayacağız. Kupada alınacak her galibiyet bize çeşidi getirecek ve amacımıza ulaşmamızı sağlayacak. Taraftarımıza sesleniyorum, biliyorum sizleri hayli üzüyoruz. Bu gidişatı bilakis çevirmek için fazlaca çalıştığımızdan emin olun. Bunu başarmak için desteğinize gereksinimimiz var” dedi.

‘Son düdüğe kadar…’

Başarılı çalıştırıcı, eninde sonunda büyük bir patlama yapacaklarını söyleyerek, “Bu formaya gönül veren herkesi tribünlere bekliyorum. Tek isteğim, birinci düdükten son düdüğe kadar alanda çaba veren oyuncularımızın ardında olmanız, onları desteklemeniz. Siz olmadan başarılı olamayız. Kayserispor karşısında desteğinize hayli gereksinimimiz var” diye konuştu.

Yusuf Dursun