bencede
New member
Fenerbahçe ’nin dünyaca ünlü yıldızı, 19 Ocak’ta oynanan Altay maçından beri alanlardan uzak kaldı. Belinde ağrıları bulunan Mesut Özil’e anestezi altında faset eklem enjeksiyonu yapılmıştı. Bu niçinle Antalya kampına katılamayan ve meskende tedavisini sürdüren deneyimli oyuncu, bir müddetdir ferdi çalışmalar yapıyordu. Mesut, sonunda evvelki gün yapılan egzersizle bir arada kadroya katıldı. Bunun memnunluğunu yaşayan yıldız futbolcu, “Büyük bir şanssızlık yaşadım. Oynayamamak canımı fazlaca sıktı. Lakin külfetli günleri gerimde bıraktım. Ekstra çalışmalarla hazır hale geldim. Sonunda arkadaşlarıma katıldım. Hoş günler yaşamak ve yaşatmak için dönüyorum” tabirlerini kullandı.
‘beraber savaşacağız’
Mesut Özil, taraftarın önüne çıkmak ve kadroya katkı vermek için sabırsızlandığını söylemiş oldu. Başarılı futbolcu, “Şu anda ligde tahminen istediğimiz pozisyona değiliz. Lakin alacağımız seri galibiyetlerle süratle üst sıralara tırmanma bahtımız var. Daha da değerlisi, Slavia Prag’ı geçerek Avrupa’da yolumuza devam edebiliriz. Daima bir arada bunun için sonuna kadar savaşacağız” diye konuştu.
‘beraber savaşacağız’
Mesut Özil, taraftarın önüne çıkmak ve kadroya katkı vermek için sabırsızlandığını söylemiş oldu. Başarılı futbolcu, “Şu anda ligde tahminen istediğimiz pozisyona değiliz. Lakin alacağımız seri galibiyetlerle süratle üst sıralara tırmanma bahtımız var. Daha da değerlisi, Slavia Prag’ı geçerek Avrupa’da yolumuza devam edebiliriz. Daima bir arada bunun için sonuna kadar savaşacağız” diye konuştu.