Fenerbahçe’de Rıdvan Dilmen’in kelamları reaksiyon çekti!

bencede

New member
Rıdvan Dilmen’in Trabzonspor-Beşiktaş derbisi daha sonrası sarf ettiği kelamlar Fenerbahçeliler tarafınca tenkit yağmuruna tutuldu.

Vitor Pereira’nın Fenerbahçe’yi çalıştırdığı devirde Portekizli teknik adamı 3’lü sistem üzerinden daima eleştiren Rıdvan Dilmen’in dün kelam konusu oyun anlayışı hakkında söylemiş oldukleri Sarı-Lacivertlileri kızdırdı.

RIDVAN DİLMEN’İN KELAMLARINA FENERBAHÇELİLERDEN REAKSİYON

Fenerbahçeli taraftarlar, “3’lü oynamakta sorun yok. Dünya 3’lü oynamaya başladı aslına bakarsanız” kelamları sebebiyle Rıdvan Dilmen hakkında yüzlerce paylaşım yaptı. Futbolseverler Rıdvan Dilmen’i toplumsal medyada trend topic listesinin en doruğuna konumlandırırken, ‘Dün o denli diyordun, bugün bu biçimde’ yorumunda birleştiler.

RIDVAN DİLMEN NE DEMİŞTİ?

Vitor Pereira’nın Fenerbahçe’de vazife aldığı periyotta Portekizli teknik yönetici 3’lü savunma üzerinden daima eleştiren Rıdvan Dilmen, kelam konusu sistemle Fenerbahçe’nin şampiyon olamayacağını, ihtimalin sıfır olduğunu ve hocanın bu yanlıştan derhal dönmesi gerektiğini lisana getiriyordu.

İşte Rıdvan Dilmen’in 3’lü sistem üzerine söylemiş olduği kelamların kimileri:

-Dünyada kimse bir 3’lü savunma, bir 4’lü savunma oynamıyor. Günümüz haricinde kalan bir sistem.

-Ben Fenerbahçe başkanken söylemiş oldum. Bu sistemle olmaz. Sıfır ihtimal.

-Fenerbahçe, 3-4-3 ile şampiyon olamaz.

-Ali Koç da dahil bana sallayanlar benden özür dilesin. Futbol sıradan oynanır. Vitor Pereira sıkıntı olanı tercih etti.

Vitor Pereira’nın Fenerbahçe’yi çalıştırdığı periyotta Portekizli teknik adamı 3’lü sistem üzerinden daima eleştiren Rıdvan Dilmen’in dün kelam konusu oyun anlayışı hakkında söylemiş oldukleri Sarı-Lacivertlileri kızdırdı.

RIDVAN DİLMEN’İN KELAMLARINA FENERBAHÇELİLERDEN REAKSİYON

Fenerbahçeli taraftarlar, “3’lü oynamakta sorun yok. Dünya 3’lü oynamaya başladı aslına bakarsanız” kelamları sebebiyle Rıdvan Dilmen hakkında yüzlerce paylaşım yaptı. Futbolseverler Rıdvan Dilmen’i toplumsal medyada trend topic listesinin en doruğuna konumlandırırken, ‘Dün o denli diyordun, bugün bu biçimde’ yorumunda birleştiler.

RIDVAN DİLMEN NE DEMİŞTİ?

Vitor Pereira’nın Fenerbahçe’de nazaranv aldığı periyotta Portekizli teknik yönetici 3’lü savunma üzerinden daima eleştiren Rıdvan Dilmen, kelam konusu sistemle Fenerbahçe’nin şampiyon olamayacağını, ihtimalin sıfır olduğunu ve hocanın bu yanılgıdan derhal dönmesi gerektiğini lisana getiriyordu.

İşte Rıdvan Dilmen’in 3’lü sistem üzerine söylemiş olduği kelamların kimileri:

-Dünyada kimse bir 3’lü savunma, bir 4’lü savunma oynamıyor. Günümüz haricinde kalan bir sistem.

-Ben Fenerbahçe başkanken söylemiş oldum. Bu sistemle olmaz. Sıfır ihtimal.

-Fenerbahçe, 3-4-3 ile şampiyon olamaz.

-Ali Koç da dahil bana sallayanlar benden özür dilesin. Futbol sıradan oynanır. Vitor Pereira güç olanı tercih etti.