Fenerbahçe’de Vefa Küçük’ten Uğur Dündar’a flaş kelamlar: Seni düelloya davet ediyorum

bencede

New member
Fenerbahçe ‘de yüksek divan şurası lider adayları Prof. Dr. Nail Kır, Sait Yılmaz ve Vefa Küçük, FB TV’de ‘Yüksek Divan Konseyi Seçim Özel’ canlı yayınına çıkarak açıklamalar yaptı. Yayına şu an yüksek divan konseyi başkanlığı yapan Vefa Küçük’ün kelamları damga vurdu. Küçük, yayına katılmayan başka aday Uğur Dündar ile ilgili çarpıcı tabirler kullanarak onu düelloya davet etti.

İşte Vefa Küçük’ün Uğur Dündar ile ilgili açıklamaları:

Uğur Dündar beni yeterli dinle. Seni düelloya davet ediyorum. Zira 1999 yılında Aziz Lider 18. ayda istifa ettiği için bir daha adaylığı koyması gerektiği bir periyotta benim ofisime üç sefer geldin. Beni lider adayı olmam için teşvik ettin.

Kendisi ısmarlama aday ve bir projenin adayı. Bu ısmarlama aday bununla birlikte sipariş aday. Uğur Dündar diyor ki; ‘Kişilerin değil, Fenerbahçe’nin adayıyım’. Sen şahısların adayısın, Fenerbahçelilerin değil. Birleştirmeye gelmiyorsun, bölmek, parçalamak ve bir siyasi görüşe hizmet etmek için aday oldun.

Uğur Dündar karşıma çıkmanı istiyorum, istersen teke tek! Benim senle bir problemim, rövanşım var. Lütfen bana bu imkanı teşhis, kaçma. Yiğit Uğur Dündar, kahraman Uğur Dündar, Fenerbahçe’yi karıştırmayı bırak. Mikserliği bırak.