Fenerbahçeli futbolcu Dimitris Pelkas’tan İsmail Kartal kelamları

bencede

New member
Harika Lig ‘e verilen ulusal ortada Fenerbahçe , Antalya’da kampını geçiriyor. Sarı lacivertlilerin Yunan futbolcusu, bugün gerçekleştirilen egzersiz öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti ve onların sorularını yanıtladı.

İşte Pelkas’ın Antalya kampında yaptığı açıklamalar:

Burada bulunmak bizler açısından keyifli. Antrenmanlar gerçekleştiriyoruz. Güzel bir biçimde antrenmanlar devam ediyor. Hava da hoş, sıkı bir biçimde çalışıyoruz.

Futbol inişli çıkışlı olabiliyor, tıpkı hayat üzere. Değerli olan, istikrarlı kalabilmek. Ne olursa olsun çalışmaya devam etmelisiniz. Doğal ki güç durumlar olabiliyor. Sakatlıklar da bunlardan bir tanesi. Bunu mazeret olarak gösteremem. Çalışmaya devam etmem gerek.

Yeterli performansımı göstermek için geri dönmem gerekiyor. Futbol benim hayatım. Gruba yardım etmem gerekiyor zira ekip bana her türlü dayanağı veriyor. Ben de arkadaşlarım için elimden geleni yapmak istiyorum.

Herkes oynamayı ister. kimi vakit âlâ oynarsınız, kimi vakit makus. Bunun ortasındaki etkenler epeyce fazla. Ben, çalışmaya devam edeceğim. Ekibe yararlı olabileceğimi biliyorum.

İsmail Kartal daha yeni geldi fakat güzel, nazik ve adil bir insan. Bunu nazaranbiliyorum. Herkes oynamayı ister. kimi vakit âlâ oynarsınız, kimi vakit berbat. Bunun ortasındaki etkenler hayli fazla. Ben, çalışmaya devam edeceğim. Ekibe yararlı olabileceğimi biliyorum.

Taraftarların mutsuz olması çok olağan, grup hak ettiği yere geldikçe onları keyifli edebiliriz. Onlar bizim yanımızda çok daha kuvvetliyüz. Üç kulvarda da maksadımız var. Maç maç bakmalı ve odaklanmalıyız.