Francesco Farioli, Alanyaspor’da

bencede

New member
Alanyaspor , İtalyan teknik adam Francesco Farioli ile 2,5 yıllık kontrat imzalandığını duyurdu.

İmza merasiminde konuşan Alanyaspor Lideri Hasan Çavuşoğlu, “Sezon başından bu yana bir arada çalıştığımız Bülent Korkmaz hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bülent hocamıza ve grubuna, Aytemiz Alanyaspor’umuza vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni hocamız Francesco Farioli bildiğiniz üzere geçen dönem grubumuzda yer almaktaydı. çabucak sonrasında Fatih Karagümrük’e teknik yönetici olarak gitmişti. Oradan da geçtiğimiz vakit içinderda ayrılmıştı. Biz de Francesco hocamızla yolumuza devam etme sonucu aldık. Kendisi bildiğimiz ve inandığımız bir hocamız. Kulübümüze faydalı olacağına da inanıyoruz. Aytemiz Alanyaspor’umuzun daha güzel yerlere gelmesi için çalışmalar yapacağız. Güzel ve uğurlu olsun” dedi.

Teknik Yönetici Francesco Farioli ise, “Eve döndüğümden dolayı epeyce memnunum. Burada olmak benim için büyük bir erdem. Liderimizle hayli düzgün bir diyalogumuz var. Beni her vakit destekledi. Bir gün tekrar buluşacağımızı ben giderken de konuşmuştuk. Beni tekrar buraya getirdiği için kendisine hayli teşekkür ediyorum. Aytemiz Alanyaspor’u hak ettiği yerlere taşımayı hedefliyoruz. Bana bu fırsatı verdiği için fazlaca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Francesco Farioali’nin takımı şu biçimde:

Daniele Cavalletto ve Felipe Sanchez Mateos (Yardımcı Antrenör)

Jarkko Antero Tuomisto (Kaleci Antrenörü)

Francisco Nogales (Bireysel Performans Antrenörü)

Osman Nuri Kul (Analiz)

Giovanni Melchiorre ve Ali Can Sümbül (Kondisyoner)