bencede
New member
Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesislerinde düzenlenen merasimde Francesco Farioli ile 2,5 yıllık kontrata imza attı. Merasimde konuşan Aytemiz Alanyaspor Lideri Hasan Çavuşoğlu, “Sezon başından bu yana bir arada çalıştığımız Bülent Korkmaz hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bülent hocamıza ve takımına, Aytemiz Alanyaspor’umuza vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni hocamız Francesco Farioli bildiğiniz üzere geçen dönem takımımızda yer almaktaydı. sonrasındasında Fatih Karagümrük’e teknik yönetici olarak gitmişti. Oradan da geçtiğimiz vakit içinderda ayrılmıştı. Biz de Francesco hocamızla yolumuza devam etme sonucu aldık. Kendisi bildiğimiz ve inandığımız bir hocamız. Kulübümüze faydalı olacağına da inanıyoruz. Aytemiz Alanyaspor’umuzun daha düzgün yerlere gelmesi için çalışmalar yapacağız. Güzel ve uğurlu olsun” diye konuştu.
“yine GELDİĞİME MUTLUYUM”
Teknik yönetici Francesco Farioli ise şunları söylemiş oldu: “Eve döndüğümden dolayı hayli memnunum. Burada olmak benim için büyük bir gurur. Liderimizle epeyce âlâ bir diyalogumuz var. Beni her vakit destekledi. Bir gün tekrar buluşacağımızı ben giderken de konuşmuştuk. Beni tekrar buraya getirdiği için kendisine epey teşekkür ediyorum. Aytemiz Alanyaspor’u hak ettiği yerlere taşımayı hedefliyoruz. Bana bu fırsatı verdiği için fazlaca teşekkür ediyorum.”
Teknik yönetici Francesco Farioali’nin takımında Daniele Cavalletto ve Felipe Sanchez Mateos yardımcı antrenör, Jarkko Antero Tuomisto Kaleci Antrenörü, Francisco Nogales ferdî performans antrenörü, Osman Nuri Kul tahlil, Giovanni Melchiorre ve Ali Can Sümbül kondisyoner olarak nazaranv alacak.
“yine GELDİĞİME MUTLUYUM”
Teknik yönetici Francesco Farioli ise şunları söylemiş oldu: “Eve döndüğümden dolayı hayli memnunum. Burada olmak benim için büyük bir gurur. Liderimizle epeyce âlâ bir diyalogumuz var. Beni her vakit destekledi. Bir gün tekrar buluşacağımızı ben giderken de konuşmuştuk. Beni tekrar buraya getirdiği için kendisine epey teşekkür ediyorum. Aytemiz Alanyaspor’u hak ettiği yerlere taşımayı hedefliyoruz. Bana bu fırsatı verdiği için fazlaca teşekkür ediyorum.”
Teknik yönetici Francesco Farioali’nin takımında Daniele Cavalletto ve Felipe Sanchez Mateos yardımcı antrenör, Jarkko Antero Tuomisto Kaleci Antrenörü, Francisco Nogales ferdî performans antrenörü, Osman Nuri Kul tahlil, Giovanni Melchiorre ve Ali Can Sümbül kondisyoner olarak nazaranv alacak.