Galatasaray Bayan Futbol Kadrosu’nun ana sponsoru Hepsiburada oldu

bencede

New member
Galatasaray Kulübü olarak bu muahedeyi fazlaca önemsediklerini belirten 2’nci Lider Polat Bengiserp, “Önemli ve fırsat bu. Daha evvel Galatasaray Lises’inde kuruluşunu yaptığımız grup, o andan bu yana her gün büyüyerek gelişiyor, çalışmalarını yapıyor. Bu süreç içerisinde olağan olarak destekçilerimiz var. En değerli destekçilerimizden birisi Hepsiburada ile mutabakatımızı sizin önünüzde resmileştireceğiz. Bayan Futbol Kadromuz, Galatasaray’ın üç ana spor branşı futbol , basketbol , voleybol içerisindeki eksik grubumuzdu. Onu tamamladık. O açıdan hayli kıymetli. 4 aylık çalışmada arkadaşlarımız epeyce önemli bir müddetç yaşadılar. Bu ekonomik süreç içerisinde destekçilerimiz epey kıymetli. Onun için Hepsiburada’ya teşekkür etmek istiyorum. Hem Galatasaray’a bu biçimde bir kadro kurma imkanı verdiler tıpkı vakitte ekibimizin ismini birlikte anıyoruz. beraberinde isim sponsoru. Bugünü biz fazlaca önemsiyoruz. Ayın 18’inde başlaması planlanan Muhteşem Lig’de grubumuza güveniyoruz. Onlar da erkek kadromuz üzere Avrupa’da ses getiren, hoş maçlar oynayacaklar” sözlerini kullandı.

BAŞAK KARACA: GALATASARAY’IN KIYMETLERİYLE ÖRTÜŞEN BİR MUTABAKAT

Mutabakatın iki tarafa da iyi olması temennisinde bulunan idare heyeti üyesi Başak Karaca, “Burada olmaktan epeyce büyük bir memnunluk duyuyorum. Zira bu tıp projelerin toplumda kendini aşan bir tesiri olduğuna inanıyorum. tekrar güzel olsun diyorum. Marka bedelleri açısından ele almak istiyorum. Hepsiburada markasına baktığımız vakit, muteber olduğunu, ilham veren, kıymet katan, mert ve açık fikirli olduğunu görüyoruz. Galatasaray’ın kıymetleriyle de bunlar bir ortaya geliyor. Bu cins çalışmaların toplumda epey daha fazla yeri olacağını görüyoruz; ancak benim en epeyce değer verdiğim şey, iki markada da gördüğüm dayanışma, misyon yüklenme, kapsayıcı olma ve samimi olma… Bugün hepsiburada markasına baktığımız vakit benim en çok gurur duyduğum konulardan biri teşebbüsçü bayanlara verdikleri teknoloji gücü. Bunu ben her yerde gözlemliyorum. 25 bin bayana yaptıkları, 65 bin kooperatife yaptıkları… En son Contemporary İstanbul’da 15 bayan sanatçı ile birlikte sanata el atmaları” biçiminde konuştu.

“BİZ BU ÇALIŞMAYLA GURUR DUYUYORUZ”

Hepsiburada markası ile yapılan iş birliğinin hayli değerli olduğunu vurgulayan Karaca, “Belki de hepimizin içini cızlatan, ekonomik hayata bayanın iştiraki ile ilgili kıymetli adımları var. Bugün hepsiburada.com’un iş ortaklarının %6’sından %25’i bayanlar oluşturuyor. Türkiye’deki idare heyetinde bayan oranından daha fazla. Bence bütün bunlar bir markanın ne kadar samimi olduğunu, bu işleri yaparken ne kadar sürdürülebilir bakış açısıyla baktığını gösteriyor. Galatasaray markasını hepimiz biliyoruz. Türkiye’de en çok şampiyonluklar, kupalar kaldırmış, geleneğinin ardında geleceğini şekillendiren kapsayıcı, aydınlığa çıkan bir Türkiye’nin en büyük markalarından biri. O yüzden biz bu çalışmayla gurur duyuyoruz. Bizim şu an 265’i aşan bayan atletimiz var. Futbol grubumuzla bir arada bu oran daha fazla arttı. Her mevzuda olduğu üzere bu işte de liderlik yapmak, hayli büyük, epey hürmet nazarann, bu tarafta geleceğini şekillendiren hepsiburada ile işbirliği yapmak bizim için epeyce değerli. Futbol Türkiye’nin en sevilen spor kısmı. Bizim buradaki başarılarımız, alt yapımız malum. O açıdan da baktığımız vakit bayan olması, futbol olması, hepsiburada ile birlikte olması, olağan Galatasaray’ın olması bu işbirliğini hayli bedelli kılıyor. Burada olduğunuz için tekrar fazlaca teşekkür ediyorum ve güzel olsun diyorum” diye konuştu.

HEPSİBURADA İŞ GELİŞTİRME KÜME LİDERİ MEMNUN ERTURAN: BİRÇOK ALANDA YATIRIM YAPIYORUZ

Bayanlara ilham veren öykülerin geniş kitlelere yayılması konusunda takviyelerini sürdüreceklerini tabir eden Hepsiburada İş Geliştirme Küme Lideri Memnun Erturan, “Bugün burada hepsiburada olarak Galatasaray Bayan Futbol Ekibi’nin isim sponsoru olarak bulunmaktan memnunluk duyuyoruz. Başak Hanım ve Polat Bey’e epey teşekkür ediyorum. 20 yıldır faaliyet gösteren bir e -ticaret şirketiyiz. En değerlisi biz Türkiye’de dijitalleşmenin kalkınması ismine bir kaldıraç misyonu üstlendiğimizi düşünüyoruz. Tüm yatırımlarımızı Türkiye’de iktisadın güçlenmesi, hem müşterilerimizin tıpkı vakitte ortaklarımızın hepsiburada demesini sağlamak. Bunu yapabilmek için de biz pek hayli alanda yatırım yapıyoruz. Marketten tutun uçak biletine, milletlerarası ticarete kadar biroldukça şeyi geliştirmiş durumdayız. Bunun en değerli faktörlerinden bir tanesi, sürdürülebilir olması. Bunun sürdürülebilir olmasını sağlamak için de biz 20 yıldır alandayız. Her vakit e-ticaretin hem müşteri tarafında hem iş paydaşlığı tarafında hem bizde satış yapan satıcılarımız tarafında hayli daha ileriye götürebilmesi için, Türkiye’de epey farklı vilayetlerde geziyoruz, anlatıyoruz, bunları paylaşıyoruz. Bunların en hoş tarafı bayan teknolojiye verdiğimiz kıymet. Bu işe başladığımızda yaklaşık altı sene evvel yaklaşık 6 bin tane bayan girişimcimiz vardı. Şu anda 25 bin tane bayan girişimcimiz var” dedi.

“KADINLARA, GENÇ KIZLARA İLHAM VEREN KISSALARIN YAYGINLAŞMASINI İSTİYORUZ”

Bayanlara ilham veren birfazlaca öykünün olduğunu, bu öykülerin bir kesimi olabilmek ismine da bayan futbol kadrosuna sponsor olmak istediklerini aktaran Hepsiburada İş Geliştirme Küme Lideri Keyifli Erturan, “Hepsiburada’nın kurucusu beraberinde idare konseyi liderinin kendisi de bir bayan. Bayanların eğitimine, Türkiye’de ekonomik gelişmedeki katkısına her vakit fazlaca kıymet vermiş birsi Hanzade Doğan. ötürüsıyla biz her vakit bu husustaki yatırımlarımızı ve gelişmeleri takip ediyor olacağız. Bu yolda hoş, ilham veren öyküler var. Biz de bu ilham veren öykülerin kesimi olabilmek için bugün bayan futbol kadrosuna sponsor olmak istedik. Zira biliyoruz ki yaptığımız sponsorluklar yalnızca para takviyesi değil, ardında ilham veren kıssalar yaratacak ve fazlaca daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak. Yüreği olmayan, bunu yapabilir miyim diyen bayanlarımıza, genç kızlarımıza ilham olsun ve bunu epey daha büyük kitlelere ulaştıralım istiyoruz. Biz Türkiye’nin hepsiburadasıyız diyoruz. Türkiye’de yerli ve ulusal sermaye ile faaliyet gösteriyoruz. ötürüsıyla da önümüzdeki devirde bayanların futbol, sanat, ticaret, hangi alanda olursa olsun desteklenmesi için sonuna kadar dayanak vereceğiz. Bugün Başak Hanım’a, Polat Bey’e, İdare Konseyine, en büyük ilham kaynağı Nurcan Hanım’a fazlaca teşekkür ediyorum. Çok büyük bir memnunluk. Bu bir başlangıç hayli daha büyük kitlelere ulaşmasını diliyoruz” diye konuştu.

DHA