Galatasaray kaptanı Arda Turan’dan açıklama!

bencede

New member
Galatasaray Kaptanı Arda Turan, 1-0 kaybettikleri ve başkan Trabzonspor ‘un 22 puan gerisine düştükleri Giresunspor maçının akabinde Sarı Kırmızılı grup taraftarlarından kadro arkadaşları ismine özür dilemişti.

Taraftarlar kadrosu ve Fatih Terim’i protesto ederken maçın akabinde Arda Turan soyunma odasından çıkıp alana gelmişti.

Taraftarlarla konuşan Galatasaray Kaptanı, ekip arkadaşları ismine özür dilemişti.

Arda Turan, artık de toplumsal medya hesabından açıklama yaptı. Turan’ın yaptığı açıklama şöyle;

Alışık olmadığımız güç günler geçiriyoruz. Çok üzgün olmakla birlikte birtakım şeyleri paylaşma vaktinin da geldiğini düşünüyorum. Ben Galatasaray konusunda her vakit duygusal oldum ancak birtakım fikirleri değiştirmenin ne kadar güç olduğunu hâlâ yaşayarak görüyorum.

Geçen dönem grubumuz başkanken de ben kimi insanlara göre daima, “el freni” olmuştum. halbuki tüm mesleği, formasını giydiği ekip fark etmeksizin, çabucak her dönem şampiyonluk uğraşı ile geçen biri olarak ben daima, büyük ekiplerin topa hükmetme mantalitesini alana yansıtmaya çalışan bir oyuncu oldum. Biliyorum, bu fikirleri değiştirmek imkânsız. Lakin bunlardan sinip, kaçmayacak bir karaktere sahip olduğumu bir sefer daha herkese hatırlatmak istiyorum.

Ben Galatasaray için oynarken, rakibimi durdurmak ismine yaptığım bir müdahalenin akabinde sakatlandım. Meslek bitmiş oldurebilecek, geri dönüşü fazlaca güç bir sakatlıktı. Ayağım alçıda geçirdiğim günler, ayağımın üzerine basmakta zorlandığım haftalar, düz koşu yapamadığım aylar oldu. Gece, gündüz geri dönebilmek için epeyce çalıştım. Ligde bu kadar geride kalmış durumdayken, ağrılarımı tolere edebileceğimi düşündüğüm birinci anda, sıhhat takımımızdan ve hocamdan müsaade alarak, grup arkadaşlarıma ve kulübüme yardım edebilmek için alanda oldum. Aylarca gösterilen tüm fedakârlığın, birlikte çalıştığım insanların gösterdiği büyük eforun, emeğin kararı; farklı bir açıdan çekilen bir fotoğraf sonucunda oluşturulan ucuz bir popülizm midir?

Hayır.

Bunun bu biçimde olmadığını da herkese, tüm mesleğim boyunca yaptığım üzere fazlaca çalışarak bir daha hatırlatacağım. Galatasaray için uğraş vermekten geri durmayacağım, bu genç grubun büyüme sürecinde bana ne vakit gereksinim duyulursa orada olacağım.

Ve hiç vazgeçmeyeceğim.