Galatasaray’da Domenec Torrent’ten Fatih Terim açıklaması

bencede

New member
Muhteşem Lig gruplarından Galatasaray ‘da Fatih Terim daha sonrası nazaranve gelen İspanyol teknik yönetici Domenec Torrent yayıncı kuruluş beIN Sports’a kıymetli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, Galatasaray’a niye tercih ettiğini ve projelerini aktardı.

İspanyol teknik adamın açıklamaları şöyle:

“Başkan Burak Elmas bana Galatasaray’ın tarihini anlattı. Nitekim epeyce etkilendim. Bu kadar büyük bir kulübün kesimi olmanın ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Buraya geleli 45 gün oldu lakin Galatasaray benim için epey özel bir kulüp. Bir gün buradan ayrılsam da bir daha Galatasaray’ın maçlarını izler, tarafını fiyatım.”

“Galatasaray, Türkiye’nin 4 yıldızlı tek ekibi. Bu kadronun teknik yöneticisi olmaktan onur duyuyorum. Katalunya’da Girona bölgesindenim. O bölgede Türk futbolu denince akla birinci Galatasaray gelirdi.”

“Ben buraya gelmedilk evvel daima 1. antrenördüm. Yalnızca Pep’in grubunda 2. antrenördüm.”

Pulgar açıklaması

“Benim gözümden bakarsak kadro, biroldukça açıdan kendini geliştirdi. Erick Pulgar daha fazla müddet alacak. Top tekniği yeterli. Futbolu fazlaca kolay oynayabiliyor.”

‘Galatasaray’a katkı vermek için geldim’

“Sayın Terim’den daha sonra baskı hissetmedim, oluşturuldu. Ben kendisine fazlaca büyük hürmet duyuyorum. Yalnızca Türkiye için değil, Avrupa için de değerli bir isim. Ben buraya Sayın Terim’le karşılaştırılmak için değil Galatasaray’a katkı vermek için geldim.”

“Burada sokaklar New York’a nazaran hayli pak ve bana burada herkes fazlaca yardımcı olmaya çalışıyor. Sıcakkanlılar. Taraftarımıza epey gereksinimimiz var. Onlar varken her şey daha kolay oluyor. Onların Galatasaray aşkları bizim için itici güç.”

“Gelecek dönem Türkçe röportaj vermek isterim. Bana rahatlıkla ‘Dome’ diye hitap edebilirsiniz.”