Galatasaray’da Gedson Fernandes gerçeği!

bencede

New member
Uzun müddet Galatasaray ‘ın transfer gündeminde yer alan Gedson Fernandes Beşiktaş ‘a transfer olmuş, yarım dönemliğine da Çaykur Rizespor’a kiralanmıştı.

Galatasaray’ın 4-2 kazandığı Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün akabinde NEF Stadı’nda farklı bir olay yaşandı.

“Gelmek istedim lakin almadılar…”

Galatasaray – Çaykur Rizespor maçının akabinde Sarı-Kırmızılı grubun soyunma odasına giden ve eski kadro arkadaşlarıyla sohbet eden Portekizli futbolcu “Gelmeyi epey istedim lakin beni almadılar…” dediği öğrenildi!

Bu ortada Gedson’un soyunma odası ziyaretini Babel toplumsal medya hesabından paylaşmıştı…

Gedson Fernandes’i niye almadılar?

Transferde kelam sahibi olan lider danışmanı Luis Campos önceliğin maliyetsiz bir 6 numara olduğunu bildiği için Gedson Fernandes transferine sıcak bakmadı. Bu niçinle Erick Pulgar transferi kiralama bedelsiz gerçekleşti.

Ahmet Bulut faktörü!

Kulüp kaynaklarının verdiği bilgiye nazaran Gedson Fernandes’in Türkiye hakları Ahmet Bulut’ta olmasaydı bu transferin gerçekleşme ihtimali vardı. Son menajer harcamalarında lider isim vermese de Ahmet Bulut üzerinden yapılan transferlerden de rahatsızdı. Bu niçinle Ahmet Bulut’la tekrar çalışmaya sıcak bakmadılar…

Yakup Çınar – Fanatik Özel