Galatasaray’da son dakika ! Domenec Torrent’ten ayağının tozuyla Türkçe tweet!

bencede

New member
Galatasaray ‘ın teknik yöneticilik konusunda görüşmelerini sürdürdüğü Domenec Torrent, İstanbul’a geldi. İspanyol teknik adamı taşıyan uçak TSİ 20.15’te İspanya’nın Barcelona kentinden havalandı. Türk Hava Yolları’na ilişkin uçak, saat 23.50 dolaylarında İstanbul Havalimanı’na iniş yaptı. 59 yaşındaki teknik adam, kendisini bekleyen yöneticilerle bir arada araçla alandan ayrıldı.

‘Galatasaray üzere büyük bir toplulukta olmaktan hayli memnun ve heyecanlıyım’

İstanbul’a geldikten daha sonra şahsi toplumsal medya hesabından bir paylaşım yapan Torrent, ”Galatasaray üzere büyük bir toplulukta olmaktan epey memnun ve heyecanlıyım. İnişim daha sonrasında ‘Galatasaray’la uzun müddettir görüşüyordum’ diye bir beyanatım olmamıştır.” Sarı Kırmızılı grubun, Domenec Torrent’i önümüzdeki saatlerde resmen açıklaması bekleniyor.

Galatasaray Lideri Burak Elmas: En uygun ismin Torrent olduğunu gördüm

Lider Elmas, dün akşam düzenlediği basın toplantısında Torrent ile ilgili konuşmuş ve, ”Görüşmeleri yaparken Fatih Hoca’yla konuştuğumuzda, kendisinin daha üst düzeyde nazaranv alması halinde, onun yerine geçebilecek isimleri konuşmuştuk. Bu düzeyde bir yardımcılık konusunda Torrent’le görüşüldü. Uzun vadede bu misyonu yapabilecek bireylerle görüşüldü. Burada yalnızca kendisiyle değil, son 2 günde de birfazlaca şahısla görüştüm. Lakin en uygun ismin Torrent olduğunu gördüm. Galatasaray’a son derece büyük artılar getireceğini düşünüyorum ve Galatasaray için iyi olmasını diliyorum.” sözlerini kullanmıştı