Galatasaray’da teknik yönetici Domenec Torrent’e durmak yok!

bencede

New member
Sarı-Kırmızılılar’ın başında çıktığı 4 maçtan da hezimet ile ayrılan İspanyol çalıştırıcı, iki gündür tahlil yaparken, geçmiş maçların yinelarını izliyor. Torrent, bilhassa savunmaya geri dönüşleri çözmeye çalışırken, Aslan ile bir çıkış yakalamayı hedefliyor.

Çalışmalar bugün başlıyor

Birkaç gündür müsaadeli olan Galatasaray ‘da hazırlıklar bugün başlayacak. Sarı-Kırmızılılar, yapılacak egzersizin akabinde yarın Antalya kampında hazırlıklarına tam gaz devam edecek.

Francesco Farioli: Torrent’e hürmetim var ancak…

Alanyaspor Teknik Yöneticisi Francesco Farioli, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Tivibuspor’da Çiğdem Günal’ın sorularını yanıtlayan 32 yaşındaki genç teknik adam, “Fatih Terim bilhassa Avrupa’da kümesi alt-üst etti. Torrent’e de büyük hürmetim var lakin Fatih Terim, Türk futbolu ile Avrupa futbolu için fazlaca büyük katkılar sağladı. Kendisin epeyce büyük bir hürmetim var. Fatih hocanın yaptıkları hiç bir vakit küçümsenmemeli. Napoli’nin hocası Spaletti ile kahvaltı yaparken, ona karşı duyduğu sevgiyi gördüm. Onun kıssası çabucak hemen bitmedi” dedi.