Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’ndan, hakem Arda Kardeşler’e sert reaksiyon: Kart için ne olması lazım!

bencede

New member
Spor Toto Muhteşem Lig ‘in 30. haftasında Galatasaray , Gaziantep FK deplasmanından 1-0 öne geçtiği maçta 3-1 mağlup ayrıldı. Sarı-Kırmızılı grubun tek golünü atan Bafetimbi Gomis’e kusursuz bir asist yapan Cimbom’un parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu müsabakanın akabinde maçın hakemi Arda Kardeşler’e sert sözlerle yüklendi.

Kırmızı-Siyahlılar’ın bu kadar sert oynamasına karşın maçı kartsız tamamlamasını anlamadığını vurgulayan 23 yaşındaki futbolcu, “Hakem abimiz, kardeşimiz her neyse saha ortasında bize ‘birader, kardeşim’ diye hitap eden abimiz; saha ortasında konumu sorduğumuz vakit 30 saniye ortasında ‘bakıldı, önüne bak’ diye reaksiyon gösteriyor. Pekala bu duruma nasıl bakıldığını epey merak ediyorum. Benim ayağım iki konumda da kırılabilirdi. Galatasaray kadrosuna olduğu vakit durumlar farklı mı bedellendiriliyor? Ne olması lazım kart çıkması için. Gaziantep ekibi epeyce güzel gayret etti, tebrik ederim lakin 0 sarı kartla maçtan ayrıldılar. Bunları buradan söylemek istemiyorum. Bana yakışan şeyler değil lakin birilerinin artık bir şeyler söylemesi lazım ki umarım bize olan hal değişir” dedi.