Galatasaraylı Marcao’nun menajeri deklare etti: ‘Transfer görüşmelerimiz oldu’

bencede

New member
DERBİYE BÜYÜK İLGİ

Galatasaray’da Harika Lig’in 13’üncü haftasında oynanacak Fenerbahçe maçının biletlerine sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Nef Stadyumu’nda oynanacak uğraşa dair tüm biletlerin satılmak üzere olduğu ve tribünlerin tamamının dolacağı söz edildi.

ELMAS’TAN DERBİ PRİMİ

Sarı-kırmızılı grupta Lider Burak Elmas’ın da derbi için özel prim belirlediği tez edildi. Fanatik Gazetesi’nin haberine bakılırsa; Lider Elmas, Fenerbahçe derbisinin kazanılması halinde ekibe 4 milyon TL’lik prim dağıtacağı öğrenildi.

MARCAO’NUN MENAJERİ AÇIKLADI

Galatasaray’da derbi hazırlıkları ve transfer çalışmaları sürerken, İtalyan kulüplerinin gözdesi haline gelen Marcao’nun menajeri Çizme basınına değerli açıklamalarda bulundu. Brezilyalı savunmacının menajeri George Gardi, transfer söylentilerine dair flaş sözler kullandı.

‘GÖRÜŞMELERİMİZ OLDU, SOMUT İLGİ GÖSTERDİLER’

İtalya’nın spor basınının önde gelen sitelerinden Tutto Mercato’ya açıklamalarda bulunan George Gardi, “İtalya’da görüşmelerimiz oldu. Birtakım dinamikler niçiniyle transfer gerçekleşmedi. Marcao birkaç yıldır İtalya’ya takın. Farklı kadrolar tekliflerini formüle ederek, somut ilgi gösterdiler” biçiminde konuştu.

‘EN DEĞERLİ OYUNCULARINDAN BİRİSİ’

Oyuncusunun form durumu hakkında yorumlarda bulunan George Gardi, “Türkiye’de yalnızca Galatasaray’da değil, tüm Türkiye liginin en değerli oyuncularından birisi” sözlerini kullandı. Öte yandan sarı-kırmızılı ekibin başarılı savunmacısı Marcao da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, kendisine gösterilen ilgiden mutlu olduğunu duyurmuştu.

‘TEK ODAK NOKTAM GALATASARAY’

İtalyan kulüplerinin yakın ilgisinden bahseden deneyimli savunmacı, “Tek odak noktam Galatasaray. Burada oynamak epey büyük bir hayaldi. Transfer söylentilerine kulak asmıyorum. Transfer durumlarını kulübe ve menajerime bırakıyorum. İki taraf için bir teklif gelirse konuşulacaktır. Bir şampiyonluk daha yaşamak, kupalar kazanmak istiyorum. Transfer söylentileri konsantrasyonumu bozabilir, bu yüzden ilgilenmiyorum” sözlerini kullanmıştı.

İTALYAN KULÜPLERİNDEN AĞIR İLGİ

Galatasaray’da dönem başından bu yana pek uygun bir performans gösteren Brezilyalı stopere bilhassa İtalya’dan önemli talipler olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki savunmacıya; Roma, Napoli ve Inter’in ilgisinin olduğu sav edildi.

12 MAÇTA FORMA GİYDİ

Sarı-kırmızılı kadroyla 2024’e kadar kontratı Marcao Teixeira, bu dönem 12 resmi uğraşta forma bahtı buldu. Deneyimli savunmacı bu müsabakalarda gol ya da asist üretemezken, defansif atılımlarıyla kadronun oyununa büyük katkı sağladı.

4 MİLYON EURO’YA TRANSFER EDİLDİ

Galatasaray’ın 2018-2019 döneminde takımına kattığı Brezilyalı savunmacı Marcao; şu ana kadar Atletico Paranaense, Atletico Goianiense, Rio Ave ve Chaves formaları giydi. Brezilyaluı savunmacının transferinde Galatasaray, Chaves’e 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

(Skorer)

ELMAS’TAN DERBİ PRİMİ

Sarı-kırmızılı ekipte Lider Burak Elmas’ın da derbi için özel prim belirlediği sav edildi. Fanatik Gazetesi’nin haberine bakılırsa; Lider Elmas, Fenerbahçe derbisinin kazanılması halinde ekibe 4 milyon TL’lik prim dağıtacağı öğrenildi.

MARCAO’NUN MENAJERİ AÇIKLADI

Galatasaray’da derbi hazırlıkları ve transfer çalışmaları sürerken, İtalyan kulüplerinin gözdesi haline gelen Marcao’nun menajeri Çizme basınına kıymetli açıklamalarda bulundu. Brezilyalı savunmacının menajeri George Gardi, transfer söylentilerine dair flaş sözler kullandı.

‘GÖRÜŞMELERİMİZ OLDU, SOMUT İLGİ GÖSTERDİLER’

İtalya’nın spor basınının önde gelen sitelerinden Tutto Mercato’ya açıklamalarda bulunan George Gardi, “İtalya’da görüşmelerimiz oldu. Kimi dinamikler niçiniyle transfer gerçekleşmedi. Marcao birkaç yıldır İtalya’ya takın. Farklı ekipler tekliflerini formüle ederek, somut ilgi gösterdiler” formunda konuştu.

‘EN DEĞERLİ OYUNCULARINDAN BİRİSİ’

Oyuncusunun form durumu hakkında yorumlarda bulunan George Gardi, “Türkiye’de yalnızca Galatasaray’da değil, tüm Türkiye liginin en değerli oyuncularından birisi” sözlerini kullandı. Öte yandan sarı-kırmızılı grubun başarılı savunmacısı Marcao da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, kendisine gösterilen ilgiden şad olduğunu duyurmuştu.

‘TEK ODAK NOKTAM GALATASARAY’

İtalyan kulüplerinin yakın ilgisinden bahseden deneyimli savunmacı, “Tek odak noktam Galatasaray. Burada oynamak epeyce büyük bir duştu. Transfer söylentilerine kulak asmıyorum. Transfer durumlarını kulübe ve menajerime bırakıyorum. İki taraf için bir teklif gelirse konuşulacaktır. Bir şampiyonluk daha yaşamak, kupalar kazanmak istiyorum. Transfer söylentileri konsantrasyonumu bozabilir, bu yüzden ilgilenmiyorum” sözlerini kullanmıştı.

İTALYAN KULÜPLERİNDEN AĞIR İLGİ

Galatasaray’da dönem başından bu yana çok güzel bir performans gösteren Brezilyalı stopere bilhassa İtalya’dan önemli talipler olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki savunmacıya; Roma, Napoli ve Inter’in ilgisinin olduğu sav edildi.

12 MAÇTA FORMA GİYDİ

Sarı-kırmızılı ekiple 2024’e kadar kontratı Marcao Teixeira, bu dönem 12 resmi uğraşta forma bahtı buldu. Deneyimli savunmacı bu müsabakalarda gol ya da asist üretemezken, defansif atılımlarıyla ekibin oyununa büyük katkı sağladı.

4 MİLYON EURO’YA TRANSFER EDİLDİ

Galatasaray’ın 2018-2019 döneminde takımına kattığı Brezilyalı savunmacı Marcao; şu ana kadar Atletico Paranaense, Atletico Goianiense, Rio Ave ve Chaves formaları giydi. Brezilyaluı savunmacının transferinde Galatasaray, Chaves’e 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

(Skorer)