bencede
New member
Muhteşem Lig ’in 18. haftasında Başakşehir’e konuk olan ve alandan 3-1’lik yenilgiyle ayrılan Giresunspor’da Teknik Yönetici Hakan Keleş maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Galibiyet için alana çıktıklarını fakat buna rağmen bekledikleri kararı alamadıklarını söyleyen Hakan Keleş, “Kaybettiğimiz için üzgünüz. Birinci yarıda golü bulduk ve dengeyi sağladık. Ancak oyunun genelinde âlâ oynadığımızı düşünmüyorum. Başakşehir takım derinliği açısından bizden daha uygun bir kadro ve bugün yeterli de oynadılar. 9 günde 3. maçımızı oynadığımız için biraz problemler çektik. Önümüzde Hatay maçımız var, ona hazırlanacağız. İstediğimiz oyunu oynayamadık ve kazandığımız topları değerlendiremedik. Kaybettiğimiz için üzgünüm, Başakşehir’i tebrik ediyorum” dedi.
“Okan Kocuk konusunda bize gelen bir şey yok”
Başakşehir’in âlâ futbol oynadığını söyleyen Hakan Keleş, “Önde de bastık lakin epey tesirli olamadık, düzgün çıktılar. Geride karşıladığımızda da kazandığımız topları güzel kullanamadık ve baskı yedik. Takım derinliği konusunda fazlaca güzel bir grup değiliz. Fakat devre içinde destek yapmak istiyoruz” dedi.
Son olarak Muslera’nın sakatlığı daha sonrasında Galatasaray ’ın geri çağırmak istediği argüman edilen Okan Kocuk hakkında konuşan Keleş, “Okan konusunda ben de kimi şeyler duyuyorum fakat bize gelen bir şey yok. Şu anda bizim oyuncumuz ve o denli de kalmasını isterim. Giderse de yerine hazırlıklarımızı yapacağız, yerine diğer oyuncu alırız” diyerek kelamlarını tamamladı.
“Okan Kocuk konusunda bize gelen bir şey yok”
Başakşehir’in âlâ futbol oynadığını söyleyen Hakan Keleş, “Önde de bastık lakin epey tesirli olamadık, düzgün çıktılar. Geride karşıladığımızda da kazandığımız topları güzel kullanamadık ve baskı yedik. Takım derinliği konusunda fazlaca güzel bir grup değiliz. Fakat devre içinde destek yapmak istiyoruz” dedi.
Son olarak Muslera’nın sakatlığı daha sonrasında Galatasaray ’ın geri çağırmak istediği argüman edilen Okan Kocuk hakkında konuşan Keleş, “Okan konusunda ben de kimi şeyler duyuyorum fakat bize gelen bir şey yok. Şu anda bizim oyuncumuz ve o denli de kalmasını isterim. Giderse de yerine hazırlıklarımızı yapacağız, yerine diğer oyuncu alırız” diyerek kelamlarını tamamladı.