Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat, tüm Türkiye’yi ağlattı

bencede

New member
Göztepeli oyuncular da atılan gollerden daha sonra 23 yaşındaki file bekçisinin yanına koşarak grup arkadaşlarına takviye verdi. Müsabakanın akabinde gözyaşlarını tutamayan İrfan Can, “Ben bu maçta oynamayacaktım olağanda. Dün eşimin yanına Ankara’ya gittim. Eşim bana, ‘Bebeğimiz için oyna’ dedi. Bugün de üç top direkten döndü. Kaleyi onun koruduğunu düşünüyorum. Uygun dileklerini gönderen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“CENNETTE GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZIM”

Türkiye’yi ağlatan genç kaleci, “Hayat devam ediyor, inşallah bunları da atlatacağız. Hocamıza da teşekkür etmek istiyorum. Bana 20 gün, bir ay gelme dedi lakin kadromun yanında olmak istedim ve eşim de bunu epey fazla istedi. Uzun müddettir de kazanamıyorduk ve bugün kazandık. Ben bunun bebeğimin talihiyle olduğunu düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Toplumsal medya hesabından da duygusal açıklamalarda bulunan İrfan Can, “Öncelikle beni her vakit destekleyen canım eşim güzel ki varsın ve hep ol. birlikte atlattığımız onca şey üzere bunu da atlatacağız. daha sonrasında her vakit yanımda olan liderimize, yöneticilerimize, hocalarıma, işçi çalışanlarımıza, kadro arkadaşlarıma ve ulu Göztepe taraftarına fazlaca teşekkür ederim. Son ve özel olarak canım kızım Defnem, benim yanımda olduğunu o kadar epey hissettim ki, cennette görüşmek üzere canım kızım” tabirlerini kullandı.

DHA