Gujarat'ın Rajkot Eyaletindeki Oyun Alanında Çıkan Büyük Yangında 27 Ölen Kişinin 9'u Çocuk

Leila

Global Mod
Global Mod
İtfaiye yetkilileri, yangını kontrol altına almak için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Rajkot:

Yetkililer, cumartesi akşamı Gujarat'ın Rajkot kentindeki bir oyun alanında çıkan büyük yangında aralarında dokuz çocuğun da bulunduğu yirmi yedi kişinin öldüğünü söyledi.

Polis Komiseri Yardımcısı Vinayak Patel, “Cesetler tamamen yanmış ve kimliklerini tespit etmek zor.” dedi. Oyun alanının sahipleri polis tarafından gözaltına alındı.

“Bugün çok üzücü bir olay yaşandı. Rajkot tarihinde ilk kez bir oyun alanında çıkan yangın, aralarında çocukların da bulunduğu insanların ölümüne yol açtı. Odak noktası mümkün olduğu kadar çok kişiyi kurtarmaktır. Rajkot West MLA'dan Darshita Shah, “Hükümet, ihmali bu trajediye yol açan insanlara karşı harekete geçecek” dedi. Kurbanların ailelerine 4 lakh rupi tazminat açıklandı.

Başbakan Narendra Modi, “Rajkot'taki yangın kazasından son derece üzüntülüyüm. Düşüncelerim sevdiklerini kaybeden herkesle. Yaralılar için dua ediyorum. Yerel yönetim, etkilenenlere mümkün olan her türlü yardımı sağlamak için çalışıyor.” dedi.

“Gujarat'ın Rajkot kentindeki bir oyun sahasında meydana gelen yangında can kayıplarını öğrendiğimde derin bir üzüntü duyuyorum. Kalbim, küçük çocuklar da dahil olmak üzere yakınlarını ve sevdiklerini kaybeden ailelerle birlikte. Yüce Allah'a dua ediyorum. kurtarılanların hızlı bir şekilde iyileşmesi,” dedi Başkan Droupadi Murmu.

Başbakan Bhupendra Patel yetkililere yaralıların acil tedavisine yönelik düzenlemelere öncelik vermeleri talimatını verdi. Yarın sabah siteyi ziyaret edecek.

Gujarat Başbakanı Bhupendra Patel, “Rajkot'taki oyun bölgesindeki yangın olayında acil kurtarma ve yardım operasyonları için Belediye Kurumuna ve idareye talimatlar verildi. Yetkililere ayrıca yaralıların acil tedavisine yönelik düzenlemelere öncelik vermeleri talimatı verildi.” söz konusu.

Kimse eski ilkokulda düşündüğünden daha fazlasını öğrenmiyor. Artık kimse eski ilkokulda öğrenmiyor. Yiyecek kıt olduğunda en iyi besinler vücudun en önemli organına gider.

— Bhupendra Patel (Modi Ka Parivar) (@Bhupendra Patel) 25 Mayıs 2024
Rajkot Polis Komiseri Raju Bhargava, “Oyun alanı Yuvraj Singh Solanki adında bir kişiye ait.” dedi.

“Yangının nedenini belirleyemiyorum. Bu bir soruşturma meselesi. Ne yapılması gerektiğini tartışmak için itfaiye yetkilileriyle konuşacağız” diye ekledi.

Daha önce ANI'ye konuşan bir itfaiye yetkilisi, “Yangının nedeni henüz belirlenemedi. Yangını söndürmeye yönelik çalışmalar sürüyor. Kayıp kişilere dair herhangi bir mesaj almadık. Geçici yangın nedeniyle yangınla mücadelede zorluk yaşıyoruz” dedi. yapı çöktü ve rüzgar hızı nedeniyle

#KOL SAATİ | Rajkot, Gujarat: İtfaiye memuru IV Kher şöyle diyor: “Yangının nedeni henüz belirlenmedi. Yangını söndürmeye yönelik girişimler sürüyor. Kayıp kişilere ilişkin herhangi bir mesaj almadık. Yangınla mücadele operasyonunda zorluklarla karşı karşıyayız çünkü geçici… https://t.co/Gd9N1Pd8kapic.twitter.com/v09kJcL0V3

— ANI (@ANI) 25 Mayıs 2024
“Bölge içindeki ölü sayısını kesin olarak öğrenebileceğiz (yangın kontrol altına alındıktan sonra). Ayrıca yangının nedenini de araştıracağız ve şehirdeki tüm oyun alanlarının kapatılması yönünde bir mesaj gönderildi. aşağı” dedi.

– PTI'dan gelen girdilerle