bencede
New member
Harika Lig ’in 15. haftasında Beşiktaş ’ı konuk eden ve birinci yarısını 1-0 geride kapattığı çabadan 1-1’lik birliktelikle ayrılan Kasımpaşa’da Teknik Yönetici Hakan Kutlu maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Öncelikle hafta ortasında kalp krizi geçiren Cemal Aydın’a ‘Geçmiş olsun’ diyerek kelamlarına başlayan Kutlu, “bakılırsave geldiğimiz birinci günden bu yana oyuncular her maç üzerine koyarak geliyordu. Beşiktaş’ın da badireleri vardı ve bu maçı toparlanma maçı olarak görüyorlardı. Biz de tabandan kurtulmak istiyoruz. Maçın ikinci yarısında fazla sayıda durum bulup Beşiktaş’a az talih verdik. Üçüncü bölgede daha uygun işler yaparsak daha yeterli duruma geliriz. Aldığımız 1 puan üzücü değil. İki kadrosu da tebrik ediyorum, hakemi de tebrik ediyorum yeterli niyetliydi. Bir kadronun tepki vermesi kolay değil. Birebir durum Beşiktaş için de geçerli. Yeterli giden nizamı devam ettirmek daha kolayı. Sergen hoca da biz de birebir ıstırapları yaşıyoruz. İki grubu da tebrik ediyorum. Bu maçta 1 puan makus değil bizim için” tabirlerini kullandı.
İHA
İHA