Herkes bu düğünü konuşuyor: Kedisiyle evlendi

taklaci09

Global Mod
Global Mod
49 yaşındaki Deborah Hodge, mesken sahiplerinin evcil hayvanlara müsaade vermemesi niçiniyle yıllar ortasında üç hayvanı bir daha barındırmak zorunda kaldı.

Meskeninin kirasının ucuz olması ve pozisyonu niçiniyle diğer bir konuta çıkmak istemediğini belirten Hodge, 5 yaşındaki kedisi Hindistan’ı mesken sahibinin kabul edebilmesi için uygar bir merasimle evlendiklerini duyurdu.

Çift hafta bir merasimle Deborah ve kedisi Hindistan dünya konutuna girdi. İkilinin smokini anımsatan kıyafetleri toplumsal medyada büyük ilgi gördü.

Güneydoğu Londra’daki bir parkta gerçekleşen nikah merasimine Deborah’ın arkadaşları katıldı. Nikah ise yasal olarak atanmış bir memur tarafınca yürütüldü. Hindistan’ın nikah memurunun sorusuna miyavlayarak yanıt verdiği anlar her insanın dikkatini çekti.

İki çocuk annesi bekar bir anne olarak kedisi Hindistan’a bağlılığından kelam eden Deborah, “Ondan ayrılmayı reddediyorum. Onsuz olmaktansa sokaklarda yaşamayı tercih ederim. Kaybedecek hiç bir şeyim yoktu ve kazanacak her şeyim vardı, bu yüzden kedimle evlendim!

O temelde çocuklarımdan daha sonra hayatımdaki en değerli şey. Hindistan ile evlenerek, gelecekteki mesken sahiplerinin bir paket olarak geldiğimizi ve hiç bir şartta ayrılamayacağımızı bilmelerini istedim. Onsuz yaşayamam. Artık bir arada kalmamıza müsaade verin” dedi.

Toplumsal medyadan evlilik fikrine yönelik olarak tenkitler aldığını belirten Deborah, “Bazıları bunun aptalca bir fikir olduğunu düşünse de, benim hayli önemli olduğumu anlamalarını istedim. Merasimi arkadaşlarımın önünde fizikî olarak gerçekleştirdim. Çocukların o gün yoktu lakin kalplerinin benimle olduğunu biliyorum” diye konuştu.