Hikmet Karaman: Hedeflediğimiz puana gelene kadar fazlaca çalışacağız

bencede

New member
Spor Toto Harika Lig ’in 15. haftasında Kayserispor alanında Antalyaspor’u 2-0 etti. Maçın akabinde Kayserispor Teknik Yöneticisi Hikmet Karaman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların birbirine inanılmaz dayanak verdiğini söyleyen Karaman, “Öncelikle oyuncularımızı kutluyorum zira geldiğimden beri sakatlıktan takımın haricinde kalan yahut ulusal ekibe gidip gelenler oldu ve bir türlü o grup bütünlüğünü sağlayamamıştık. Bugün de Thiam, Emrah ve Uğur sakatlıktan yeni çıkmalarına karşın gruba kıymetli katkılarda bulundular. 15 dakika içerisinde 2-0 öne geçtik. Bu dikkat cazip bir nokta. Alışılmış oyunun büyük bir kısmını 9 kişi tamamladık. Birinci devre 7 dakika uzatma, ikinci yarı 5 dakika uzatma oldu. Kolay iş değil. Kentimize, taraftarlarımıza, idaremize güzel olsun zira fazlaca değerli bir virajı döndük. Maçın başında ve devre içinde oyuncularımıza Afrikalı çocukların kıssalarını anlattım. Bugün Kayserisporlu futbolcu arkadaşlarımız alanda birlikte gayret ettiler. 2 kişi eksik kalmalarına karşın birbirlerine inanılmaz takviye verdiler ve oyunun içerisinde bilhassa ikinci yarı 9 kişi kaldığımız kısımlarında harikulade akıllı oyunla hem skoru tutup tıpkı vakitte alanı düzgün kapatıp vakit zaman da Thiam ve Kemen’le de kontratağa çıkmaya çalıştık. Bu kolay iş değil. Antalyaspor âlâ bir grup. Çok başarılı oyuncuları var. ötürüsıyla oyuncularımızı kutluyoruz. Evet bir de 2 kırmızı kart ve 2 eksiğimiz var. Beşiktaş maçı öncesi sakatların dönmesi epeyce değerliydi. Emrah’ı olağanda eksik olmasa almam dışarı lakin taraftarımıza bilgi vermek istiyoruz. Dışarıdan sesleri, oyuncularım da ben de duyuyoruz. Bir Türk çıktığında oyuna bir Türk’ün girmesi kural. Vakit zaman maçı seyrederken biz bile o kadar dikkatliyiz ki içeride 3 Türk kalsın yanılgı yapmayalım diye. Maçın heyecanından hem taraftarlar tıpkı vakitte izleyenler bunu unutuyor. Kupa maçı fazlaca kıymetliydi. Ramazan ve Yasir’i orta alanda oynatarak hem hazırlama birebir vakitte bu üzere durumlarda taktik-strateji kullanma atağını yapmıştık. ötürüsıyla bu bilgiyi bildirmek istiyorum. özetlemek gerekirsesı daha önümüzde maçlar var. Hedeflediğimiz puanlara gelene kadar hayli çalışacağız, bir arada hareket edeceğiz. Taraftarlarımıza da epey teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İHA