Hikmet Karaman: Oyuncularımı kutluyorum

bencede

New member
Yukatel Kayserispor Teknik Yöneticisi Hikmet Karaman, “Oyuncularımı kutluyorum. Düzgün bir maç çıkardılar” dedi.

Spor Toto Üstün Lig Ahmet Çalık Dönemi’nin 24’üncü haftasında Yukatel Kayserispor, alanında karşılaştığı Atakaş Hatayspor’u 4-3 yendi. Müsabaka daha sonrası açıklama yapan Yukatel Kayserispor Teknik Yöneticisi Hikmet Karaman, “Oyuncularımı kutluyorum. Yeterli bir maç çıkardılar. Birinci 25 dakika iki penaltı kazandık. Penaltının birini kaçırdık lakin taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Penaltıyı kaçıran Uğur’a sahip çıktılar. daha sonrasında Uğur gol attı. Maç bir an 4-1’e geldi. daha sonrasında 4-3 oldu. Hatayspor yeterli bir kadro. Her an gol atacak oyunculara sahip. Çok değerli puana ulaştık. Değişiklikleri yaparken de önümüzde Fenerbahçe ve Galatasaray maçı var. Kupada kelam sahibi olmak istiyoruz. Fenerbahçe yeterli bir grup. Bizi hayli çekişmeli, sert bir maç bekliyor. Bu maç 4-1’ken ben Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarına gitmeye başladım. Nihayetinde oyuncularımız harikulade bir maç çıkardı. Hakemin Üstün Lig’de birinci maçı. Hoş bir maç yönetti. Onlara da muvaffakiyetler diliyorum. Tecrübeli Türk ve yabancı oyuncularımız var. Onların o vazifesi epeyce düzgün yaptıklarını düşünüyorum. Rekabet inanılmaz derecede çoğaldı. Rakibe ve oyun planına bakılırsa birtakım taktikler yapacağız. Bunun ortasında devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

DHA