Hindistan – Pakistan Asya Kupası 2023: Babar Azam And Co., Mega Super 4 Maçı Öncesinde XI Oynayacağını Açıkladı

Leila

Global Mod
Global Mod
Hindistan, Asya Kupası 2023 Super 4 etabında Pakistan ile karşılaşacak© AFP

Pakistan kriket takımı, Pazar günü Hindistan’a karşı oynayacağı Asya Kupası 2023 Super 4 maçında ilk 11’ini açıkladı. Babar Azam liderliğindeki ekip galibiyet kombinasyonunu bıçaklamaya karar verirken, ilk Super 4 maçında Bangladeş’i mağlup eden tarafta herhangi bir değişiklik olmadı. Bu, Muhammed Navaz’ın yerine hızlı bowlingin çok yönlü oyuncusu Faheem Ashraf’ın getirilmesinden sonra geri dönüş olmayacağı anlamına geliyor. Pakistan ayrıca 2023 Asya Kupası’nda harika bir performans sergileyen Shaheen Afridi, Haris Rauf ve Naseem Shah’ın formda tempo ataklarında da herhangi bir değişiklik yapmamaya karar verdi.

Babar, en büyük rakibine karşı benzer bir başarı elde etmek için bir kez daha ölümcül tempo üçlüsüne geri dönecek.

“Ben tempocularımla gurur duyuyorum. Biz herkesi domine ederiz. Büyük maçlar ve turnuvalar hızlı bowling oynayanlar tarafından kazanılır. Ben onlara inanıyorum. Başarılarının sırrı bir arada kalmaları ve kendilerine güvenmeleridir. Maç öncesi basın toplantısında Babar, “İyi bir günde diğeri öne çıkıp bunu örtbas ediyor” dedi.

Hindistan, Asya Kupası grup aşamasındaki ilk karşılaşmalarında toplam 266 sayı kaydetti ancak yağmur müdahale etti ve maçı tamamen silip süpürdü.

Bulutlar bir kez daha Colombo’nun üzerinde belirirken Babar, ekibin kontrol edebileceklerine odaklandığını söyledi. “Kontrol edebildiğimiz şeylere odaklanıyoruz. Dört gün yağmur yağdı. Güneşin doğuşu yağmur yağacak gibi görünmüyor. Ancak elimizden geldiğince zamanı en iyi şekilde kullanmaya odaklanacağız” dedi. .

Pakistan (XI’i oynuyor) Hindistan’a karşı: Fakhar Zaman, Imam-ul-Haq, Babar Azam (c), Mohammad Rizwan (hafta), Agha Salman, Iftikhar Ahmed, Shadab Khan, Faheem Ashraf, Shaheen Afridi, Naseem Shah, Haris Rauf.

(ANI girişleriyle)

Bu makalede bahsedilen konular