Hindistan Şampiyonları Trophy 2025 Kahraman Varun Chakravarthy şok edici bir vahiy yapıyor: “Depresyona girdi …”

Leila

Global Mod
Global Mod
Şampiyonlar Trophy 2025 sırasında Hint kriket takımı eylemde© AFP

Hint kriket takımı spinner Varun Chakravarthy, 2021 T20 Dünya Kupası'ndaki hayal kırıklığı yaratan şovunun ardından tehdit edici telefon görüşmeleri aldıktan sonra zihinsel durum hakkında şok edici detaylar açıkladı. Son zamanlarda yapılan bir etkileşimde Varun, telefonda tehdit edildiğini, evinin izlendiğini ve kötü performanslarından sonra havaalanından bile evinden takip edildiğini söyledi. Varun adını Hindistan Premier Ligi'nde (IPL) yaptı, ancak Hindistan'ın Süper 12 aşamasında elenen T20 Dünya Kupası'nda etkili değildi. Varun yarışmada tek bir küçük kapı almadı ve son zamanlarda baskının onun için çok fazla olduğunu açıkladı. Hey, depresyondan muzdarip olduğunu ve onun için karanlık bir zaman olduğunu söyledi.

Kampanyasından sonra hayranların tepkisini açtı ve son zamanlarda çağrıları nasıl tehdit ettiği, havaalanında ve evinde neyin takip edildiği hakkında korkunç ayrıntılar paylaştı.

“2021 Dünya Kupası benim için karanlık bir zamandı. O zaman depresyona bile girdim. Takıma çok fazla hype ile geldim ve bir küçük kapı bile almadım. Bundan sonra, üç yıl boyunca seçim için bile düşünmedim, “YouTube'da Gobinath ile bir podcast'te paylaştı.

“2021 T20 Dünya Kupası'ndan sonra, Hindistan'a inmeden önce bile tehdit edici çağrılar aldım. Hindistan'a gelmeye çalışsaydım yapamayacağımı söylediler. Hatta evimi ve bunun gibi şeyleri bile takip ettiler. Havaalanından gelince, beni bisikletle takip eden insanların gördüm. Ama hayranların çok duygusal olduğunu anlıyorum. “

Varun sağlam bir geri dönüş yaptı ve yakın zamanda yapışan Şampiyonlar Trophy 2025'te Hindistan için büyük bir performans sergiledi. Hindistan unvanını toplarken üç maçta dokuz küçük kapı aldı.

Bu makalede belirtilen konular