İlhan Palut: 3 puan için memnunum lakin eksiklerimizin farkındayız

bencede

New member
Spor Toto Harika Lig’in 13. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor ’u 3-0 yenen İttifak Holding Konyaspor ’da teknik yönetici İlhan Palut, aldıkları 3 puan için epeyce memnun olduklarını söylemiş oldu. Palut, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanan maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, Çaykur Rizespor’un potansiyeli yüksek oyunculardan konseyi bir kadro olduğunu belirtti.

Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi Hamza Hamzaoğlu’nun biroldukça atak silahını bir ortada kullandığını tabir eden Palut, şunları kaydetti:

“Biz güç bir maç olacağını biliyorduk. Maçın başında çabucak 1-0 öne geçtik. daha sonrasında birinci yarı biraz daha denetimli oynamak istedik ya da Rizespor esasen bu biçimde hazırlanmıştı. İstediğimiz tempoya bir türlü ulaşamadık. İkinci yarı 10 dakika bu biçimde devam etti ancak 60. dakikadan daha sonra yine oyun hakimiyetini ele alıp fazlaca daha fazla duruma girerek hoş bir skorla maçı kazandık. Hamle manasında kendi standardımızı bir biçimde yakaladık ancak kadro savunması manasında bugün düşündüğümüzden hayli daha fazla konumu Rizespor’a verdik. Açıkçası futbol bahtı yanımızdaydı. Gol yemeden bu maçı bitirebildik. Rizespor nitekim düzgün çaba etti. Bugünkü 3 puan için olağan ki epey memnunum lakin eksiklerimizin farkındayız. Rizespor’u da gösterdiği uğraştan dolayı tebrik etmek istiyorum. Bundan daha sonraki maçlarda da muvaffakiyetler diliyorum.”

Palut, bir basın mensubunun şampiyonlukla ilgili sorusunu ise “Evet şampiyonluğu kim istemez ki. Ben de isterim. Kadrom dorukta kalsın, topluluğumuz sevinsin. Bunu sonuna kadar kovalayacağız.” biçiminde yanıtladı. (AA)