bencede
New member
Harika Lig ‘in 28. haftasında konuk ettiği Galatasaray ‘ı 2-0 mağlup eden ve 4 maçlık galibiyet hasretine son veren Konyaspor ‘da teknik yönetici İlhan Palut, 90 dakikanın akabinde açıklamalarda bulundu. İkincilik umutlarını koruduklarını ve kazanmaya fazlaca muhtaçlıkları olduklarına parantez açan Palut, ”Oyun ne olursa olsun kazanmak istiyorduk. Oyuna baktığımızda oyundan da memnunum. Tüm kapasitemizi, yeteneklerimizi sergilediğimizi düşünüyorum. Makûs bir sonuç özgüven sorununa yol açabilirdi.” dedi.
Kendilerini destekleyen taraftarlarına teşekkür eden, maç öncesinde Şampiyonlar Ligi müziği çalındığını duyar duymaz duygulandığını belirten başarılı teknik adam, ”İçerdeydim, çabucak hemen çıkmamıştım. Şampiyonlar Ligi müziğini duyar duymaz duygulandım, gözlerim doldu. Bir kenti buna inandırmak, bunun hayalini kurdurmak fazlaca değerli iş. İnsanları hayal kırıklığına uğratmak da berbat. Buna hakkımız yok. Umarım umarım oralara gidebiliriz.”
Kendilerini destekleyen taraftarlarına teşekkür eden, maç öncesinde Şampiyonlar Ligi müziği çalındığını duyar duymaz duygulandığını belirten başarılı teknik adam, ”İçerdeydim, çabucak hemen çıkmamıştım. Şampiyonlar Ligi müziğini duyar duymaz duygulandım, gözlerim doldu. Bir kenti buna inandırmak, bunun hayalini kurdurmak fazlaca değerli iş. İnsanları hayal kırıklığına uğratmak da berbat. Buna hakkımız yok. Umarım umarım oralara gidebiliriz.”