bencede
New member
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza merasiminde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Sedat Esadi, “Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda grubumuza destekler yapmaya devam ediyoruz. Daha evvel Niğde Anadolu Futbol Kulübü’nden orta saha oyuncusu Yılmaz Can Taşkıran ile dönem sonuna kadar mutabakat sağlamıştık. Yılmaz kardeşimiz Antalya kampına gittiği için imza merasimi düzenleyememiştik. Nasip bugüneymiş. Yılmaz kardeşimizle dönem sonuna kadar mutabakat yaptık. Kendisine grubumuza güzel geldin diyoruz. Bir öbür oyuncumuzu da Muhteşem Lig gruplarından Aytemiz Alanyaspor ’dan transfer ettik. 2001 doğumlu Yusuf Özdemir kardeşimizde orta saha oyuncusu ve kendisini dönem sonuna kadar kulübünden kiraladık. Mutabakatın her iki oyuncumuza, kulübümüze de güzel uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Yusuf Özdemir ise “Buraya gelirken aslına bakarsanız hayli düşünmedim. İnegölspor’u daha öncesinden biliyordum. Daha evvel İnegölspor’da oynayan arkadaşlarım vardı. O yüzden buraya gelmem kolay oldu. Elimden gelen bütün çabayı vereceğim. İnşallah dönemi sakatlıksız, kazasız, belasız geçiririz” tabirlerini kullandı.
DHA
Yusuf Özdemir ise “Buraya gelirken aslına bakarsanız hayli düşünmedim. İnegölspor’u daha öncesinden biliyordum. Daha evvel İnegölspor’da oynayan arkadaşlarım vardı. O yüzden buraya gelmem kolay oldu. Elimden gelen bütün çabayı vereceğim. İnşallah dönemi sakatlıksız, kazasız, belasız geçiririz” tabirlerini kullandı.
DHA