iPhone Teslimatı Gecikti, Delhi Mağazasında 2 Kişi Çalışanı Dövdü

Leila

Global Mod
Global Mod
Her iki müşteri hakkında da dava açıldı.

Yeni Delhi:

1 lakh rupi’nin üzerindeki fiyat etiketi, Cuma günü satışların başlamasından bu yana en yeni ve en harika iPhone’u almak için sıraya giren Apple hayranları ve kızları için caydırıcı olmadı. Ve ‘çılgınlık’ 17 saat veya daha uzun süre kuyrukta beklemekle sınırlı değil.

iPhone 15’lerinin teslimatının gecikeceği söylenen Delhi’deki iki müşteri, mağazadaki personeli döverek meseleyi kendi ellerine almaya karar verdi. Her iki adam hakkında da dava açıldı.

Kuzey Delhi’deki Kamla Nagar Pazarı’ndan şu anda internette yayılan bir Haber, iki adamın elektronik mağazasının iki çalışanına saldırdığını gösteriyor.

Müşterilerin öfkesi o kadar büyüktü ki, 10’dan fazla çalışanın müdahalesi bile iki iş arkadaşının feci şekilde dövülmesini engelleyemedi. Bir noktada sanığın personelden birine saldırdığı görülüyor. Aşağıya bakıp ellerini üstüne koyarak başını korumaya çalıştığı sırada üzerine darbe yağdırıyorlar ve tişörtünü yırtıyorlar.

Bir polis yetkilisi, her iki müşteri hakkında da Ceza Muhakemesi Kanunu’nun huzurun ihlaline ilişkin bölümleri kapsamında dava açıldığını söyledi.

Cuma günü, Hindistan’ın Bandra-Kurla Kompleksi’ndeki (BKC) ilk Apple Store’dan yeni iPhone, Apple Watch ve Airpods serisinden ürünleri ilk satın alanlar arasında olmak üzere Ahmedabad ve Bengaluru gibi yerlerden Mumbai’ye uçtukları yönünde haberler vardı.

Bir müşteri, ANI haber ajansına “Perşembe günü öğleden sonra saat 3’ten beri buradayım. Hindistan’ın ilk Apple mağazasında ilk iPhone’u almak için 17 saat kuyrukta bekledim. Ahmedabad’dan geldim” dedi.

Bengaluru’dan bir diğer müşteri Vivek ise, “Yeni iPhone 15 Pro’mu aldığım için mutluyum. Çok heyecanlıyım.”

Yine Ahmedabadlı olan Aan, ANI’ye şunları söyledi: “Perşembe günü uçtum. Saat 5 veya 6’da mağazadaydım. Birkaç ay önce mağazanın açılışındaydım ve burada Tim’le tanışacak kadar şanslıydım. İkinci kez pişirin.”