İşçi Bayramı'nda Gautam Adani

Leila

Global Mod
Global Mod
Ahmedabad:

Adani Grubu Başkanı Gautam Adani, Perşembe günü binlerce işçi, özellikle de Adani şirketlerinin portföyünü koruyan unung kahramanları selamladı.

İşçi Bayramı vesilesiyle, milyarder sanayicisi bu işçilerin her birine en derin saygısını ve minnettarını paylaştı.

Gautam Adani, Adani Grubu'ndaki çalışma kültürü hakkındaki düşüncelerini paylaşan bir Haber paylaşırken, “Bu İşçi Bayramı'nda Adani makinelerini çalıştırmaya devam eden sayısız ellere boyun eğiyorum. Hayallerimizi inşa eden, koruyan, taşıyan, besleyen, besleyen ve besleyen olmayan kahramanlarsınız.” Dedi.

Adani Grup Başkanı ayrıca “Bu sizin sıkı çalışmanız, dualarınız, takdiriniz ve bizi her gün daha da yükselten asansörünüz olduğunu” belirtti.

“Her birinize en derin saygım ve minnettarım. Jai Hind!,” Diye ekledi hey.

Bu İşçi Bayramı'nda Adani makinelerini çalıştıran sayısız ele boyun eğiyorum.
Hayallerimizi inşa eden, koruyan, taşıyan, besleyen ve besleyen olmayan kahramanlarsınız.
Bu sizin sıkı çalışmanız, dualarınız, takdiriniz ve bizi daha yükseğe çıkaran talebinizdir.
Benim … pic.twitter.com/3vyytjhmrt

– Gautam Adani (@gautam_adani) 1 Mayıs 2025
Gautam Adani, deneyimlerini işyerinde paylaşan grupta çalışan çalışanların bir Habersunu paylaştı.

Bir çalışan olan Gobind Singh, burada diğer şirketlerde çalışmanın çok daha iyi hissettirdiğini söyledi.

Başka bir çalışan Jaimini Panara, buradaki çalışma ortamının çok iyi olduğunu ve “İnsanlara Adani Grubunda çalıştığımı söylemekten gurur duyuyorum” dedi.

Mittal'in tek adıyla geçen başka bir kadın çalışan, Adani Grubu'nda dört yılı tamamladığını söyledi.

Mittal, “İşçi Bayramı vesilesiyle, insanlara sadece bir mesaj vermek istiyorum – işinize sadık olun.” Dedi.

Başka bir çalışan Saterer Kaur, bunun ilk işi olduğunu ve “Adani'deki çalışma ortamının mükemmel” olduğunu söyledi.

Satvir Singh, şirkette bir yıl tamamlamak üzere olduğunu söyledi. Heer, “Buradaki personel çok iyi. Bununla birlikte, tüm tesisler burada mevcuttur.” Dedi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

(Feragatname: Yeni Delhi Television, ADANI Group Company'ye AMG Media Networks Limited'in bir yan kuruluşudur.)