bencede
New member
Sarı-Lacivertliler’de teknik yönetici arayışında süreksiz tahlil, dönem sonuna kadar nazaranve getirilen İsmail Kartal olmuştu. “ Fenerbahçe ’nin bana muhtaçlığı olduğu her alanda kayıtsız ve kuralsız misyona hazırım” diyerek iş başı yapan deneyimli çalıştırıcı çabucak kolları sıvadı. Sarı- Lacivertliler’i esasen yakından takip eden başarılı hoca, oyuncularıyla bir ortaya geldikten daha sonra birinci teşhisi koydu. İsmail Kartal, Fenerbahçe’de şu anda teknik, taktik zahmetlerden evvel çözülmesi gereken birinci sorunun ruhsal olduğu kanısında. 60 yaşındaki teknik adam, futbolcular üzerinde önemli bir ‘kazanamama stresi’ olduğunu ve bunun da saha ortasında sıradan yanılgılara yol açtığı görüşünde. İsmail Kartal, bunu aşmak için öğrencileriyle hem toplu olarak, tıpkı vakitte teğe bir görüşmeler yapmaya başladı.
‘Tüm gücünüzü verin’
Kartal, oyuncularına, “Sezonun bugüne kadarki kısmını unutun. Başınızdaki tüm makus fikirleri bir kenara bırakın. Dönemin ikinci yarısı önümüzde duruyor. Kaybedilmiş hiç bir şey yok. Şayet ümidimizi yitirirsek, Fenerbahçelilik ruhundan koparsak, işte bu sonun başlangıcı olur. Sizden birinci beklentim, maçlarda tüm gücünüzü alana yansıtmak. Ardımızda büyük Fenerbahçe taraftarı olacak. Bunu başardığımız anda her şey yoluna girecek” sözlerini kullandı.
‘Tüm gücünüzü verin’
Kartal, oyuncularına, “Sezonun bugüne kadarki kısmını unutun. Başınızdaki tüm makus fikirleri bir kenara bırakın. Dönemin ikinci yarısı önümüzde duruyor. Kaybedilmiş hiç bir şey yok. Şayet ümidimizi yitirirsek, Fenerbahçelilik ruhundan koparsak, işte bu sonun başlangıcı olur. Sizden birinci beklentim, maçlarda tüm gücünüzü alana yansıtmak. Ardımızda büyük Fenerbahçe taraftarı olacak. Bunu başardığımız anda her şey yoluna girecek” sözlerini kullandı.