İstek Çalımbay: Altın bedelinde 3 puan kazandık

bencede

New member
Spor Toto Üstün Lig ’in 25. haftasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden ve alandan 2-1 galibiyetle ayrılan Sivasspor ’da Teknik Yönetici İstek Çalımbay, müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Müsabakayı kıymetlendirerek kelamlarına başlayan deneyimli teknik adam, “Tek maksadımız kendi alanımızda bu maçı kazanmaktı. Geçtiğimiz hafta istemediğimiz biçimde bir maç kaybettik. Çok yanlışlar yaparak kaybettiğimiz bir maç oldu. Bugünkü maçta da birinci yarı biz mağlup olduk. Hiç bu kadar makus oynadığımız bir birinci yarı olmamıştı. Şaşırıyorum, yorgunluk olabilir. Zira uzun yollardan geldik. Konsantremiz fazlaca düşüktü. İstediğimiz hiç bir şeyi yapamadık. Maçtan evvel bunları konuşmuştuk, sıkıntı bir maç olacağını biliyorduk. Çok uygun hamle sınırına sahipler, bizi epeyce zorladılar. Bir gol yedik ancak diğer goller de yiyebilirdik. Antrenörlük ömrümde birinci sefer birinci yarıda oyuncu değiştirdim. Değiştirmek zorunda kaldım. İkinci yarı farklı bir biçimde alana çıktık. Kendine güvenen, hem atakta tıpkı zamandafansta motive olan, bilhassa Malatya’nın birinci yarı konumları kadar, tahminen de daha fazla durumlara girdik, iki tane de gol attık. Bana bakılırsa altın kıymetinde 3 puan kazandık” sözlerini kullandı.

İHA