Jerusalem World Masters yeni şampiyonları ve istismarları ortaya koyuyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Tarihi Kudüs şehrinde Dünya Judo Ustalarının 2. Günü!

bir kez daha, Païs Arena stadyumuyarışmanın heyecan verici bir gününü daha sabırsızlıkla bekleyen tutkulu Judo hayranlarıyla doluydu.

-81kg kategorisi, gezegendeki en yetenekli Judokalardan bazılarıyla doluydu. Güncel Dünya Şampiyonu Tato Grigalaşvilidestansı bir gün geçirdi ve finale yükseldi.

Çekilişin diğer tarafında eski Dünya Şampiyonu vardı. Said MollaiBelçikalı mevkidaşını mağlup eden Azerbaycan’ın Matthias Casse, yarı final maçında.

Final sırasında zekice bir sayaç, Gürcistan Dünya Şampiyonu’nun 2022’yi bir başka zirvede bitirdiğini gördü. Grigalashvili için ne muhteşem bir yıl.

Madalyalar tarafından verildi Miri Regev, İsrail Knesset üyesi.

Stadyumdaki çocukların desteğinden dolayı çok mutluyum. Enerjilerini hissedebiliyorum. Sadece Tiflis’te değil, uluslararası alanda da. Onlara, genç nesillere, çocuklara rol model olduğum için çok mutluyum. Beni nasıl sevdiklerini görmek inanılmaz, bana çok fazla motivasyon ve güç veriyor, tüm destekleri için çocuklara teşekkür ederim.

Tato Grigalaşvili
Gürcü Judo Dünya Şampiyonu

-73kg sınıfında, Brezilya’nın daniel cargninilk World Masters unvanını kazandığı için çok mutluydu.

tarafından madalyalarını aldı. IJF Genel Saymanı Naser Al Tamimi.

Olimpik gümüş Madalya sahibi için saf bir zevk vardı. Michaela Polleres2019 Dünya Şampiyonunu yendiği için Marie-Ève GahiéFransa -70kg Dünya Judo ustası olacak.

tarafından madalyasına layık görüldü. IJF Baş Spor Direktörü Vladimir Barta.

Ona stadyumdaki inanılmaz atmosferi sorduk.

Çok havalı. İsrail’de bu hep böyle ve bence çok fazla. Harika hissediyorum. Ben sadece çok mutluyum.

Michaela Polleres
Avusturyalı Judocu ve Olimpiyat Gümüş Madalyası

63kg altı kategorisinde üç kez Masters Şampiyonu, Miku TakaichiJaponya, Kosovalı rakibini yendi, Fazlıu, eve inanılmaz bir dördüncü Master unvanını götürmek için.

Agron Kuka, Kosova Judo Federasyonu Başkanı, madalyaları vermek için hazır bulundu.

Stadyumda bu kadar çok taraftar varken, çocuklar Şalva derneğitatami paspaslara adım atacak ve nazik arka’da ellerini deneyecek kadar şanslıydılar.

Yerel atletler bir önceki kez harika bir formdaydı ve göz kamaştırıcı bir judo gösterisi sergileyerek, büyük ev sahibi kalabalığın hayatlarının en güzel anlarını geçirdiği ve kahramanlarıyla tanıştığı bir süreye imza attı.

Güzel Kudüs heyecanla doluyor ve Perşembe günkü World Judo Masters’ın son gününü sabırsızlıkla bekliyor.