Kadın Çekçek Sürücüsünden Değişimde 5 Rs Yerine Bir Euro Para Aldı, İnternet Tepki Verdi

Leila

Global Mod
Global Mod
Bir çekçek sürücüsü, yolculuğu sona erdikten sonra bir kullanıcıya 5 Rs yerine bir euro verdi.

Toplu taşıma araçlarıyla seyahat eden herkes bozuk parayı el altında tutmanın zorluklarını bilir. Yanınızda 500 Rs veya daha yüksek değerde bir para biriminiz varsa işler zorlaşabilir. Sürücü çevrimiçi ödemeyi kabul etmezse bu zorluk daha da kötüleşebilir. Çaresiz kaldınız, size yardım edebilecek esnaf arıyorsunuz. Bununla birlikte, garip bir olayda, bir çekçek sürücüsü, yolculuğu sona erdikten sonra bir kullanıcıya 5 Rs yerine bir euro verdi. Bu, internette birçok kullanıcıyı şaşırttı.

Anushka kullanıcısı, aynı şeyi paylaşmak için Twitter’a gitti. Elindeki madeni paranın resmini paylaşarak, “Çekçekli amcadan bozuk para olarak beş rupi yerine euro aldım” notunu düştü.

Çekçekli wale amcadan bozuk para olarak beş rupi yerine euro aldım ???????? pic.twitter.com/8VD4QwNy6E

— Anuşka (@awolaxolotl) 16 Şubat 2023
Dün paylaşıldığından beri, tweet iki yüz binin üzerinde görüntülenme ve beş binden fazla beğeni topladı. Birçok kullanıcı hoş bir şekilde şaşırdı.

“Vay canına, ücretini geri aldın!” bir kullanıcı belirtti.

Ayrıca Okuyun: İki Köpekbalığı Tankı Hakimi Anlaşmayı Aldıktan Sonra Bir Yarışmacıyı “Gölgelemekle” Suçlandı

Benzer bir örneği paylaşan bir kullanıcı, “Bu adamı bir panvadide bir paket bidis için 100 dolarlık banknot verirken gördüm” dedi.

“İki gün önce bir otobüs kondüktöründen bozuk para olarak iki rupi Sri Lanka parası aldım.” Başka bir Twitter kullanıcısı, bir tren istasyonunda 10 Rs yerine 10 Tay Hamamı aldığını söyledi.

Üçüncü bir kişi ekledi, “5 ki jagah 88 de gaye uff (Size 5 Rs yerine 88 Rs verdi).”

Ek sikke ki kimat tum kya jaano auto wale bhaiya moment

— Sammriddh Gupta (@sammriddh) 16 Şubat 2023
Başka bir kişi, “Hindistan’da seyahat ettiğimde 1 avromu kaybettim. Sanırım bu,” dedi.

“VİKAS” anı
🤪

— Shikhar (@Shikhar216) 16 Şubat 2023
“Nani’m bir süredir aileye ait olan bir gıda dükkânı işletiyor. Nakitsiz dönem öncesinde çocuklar gelir ve daha sonra genellikle tanıyamadığı şekerlemeleri ve çeşnileri satın almak için madeni para teklif ederdi. Bunları ayrı ayrı sakladı. Bugün uluslararası koleksiyonumu oluşturuyorlar” diye yorum yaptı bir kişi.

Daha fazla trend haber için tıklayın

Günün Öne Çıkan Videosu

İzleyin: Rahul Gandhi Gulmarg’da “Mükemmel Tatilde” Kayak Pistlerine Vuruyor