bencede
New member
Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, 1-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının akabinde açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın zorluk derecesinin yüksek olduğunu belirten Ümit Şengül, “Zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmaydı bizim için. Buraya gelirken 5 galibiyet üst üste kazanmıştık. Ligin düzgün oynayan kadrolarından bir tanesiydik. Bugün maçın başında kaptırdığımız birkaç toptan birisi kalemizde gol oldu. Hafta içi bunu daima çalıştık fakat maalesef çıkarken kaptırdığımız bir top bize önemli külfet yarattı. İkinci yarı maçın inisiyatifini büsbütün elimize aldık. Direkten dönen topumuz var, girdiğimiz ve değerlendiremediğimiz konumlar var. Kaybettik, üzgünüz” biçiminde konuştu.
“HAKEM MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ”
Hakemin verdiği kararlarla ikili standart uyguladığını öne süren Şengül, “Maç öncesi sportif yöneticimiz hakeme gidip ‘Biz buraya futbol oynamaya geldik. Keza Trabzonspor da buraya futbol oynamaya çıkıyor, bu ligin önderi. Lütfen maçın önüne geçecek hareketler ve atılımlar yapmayın’ diye uyardı lakin maalesef ikinci yarı ortamdan mı etkilendi bilemiyorum. Hakem maçın önüne geçti bana bakılırsa. Berbat niyetli değil tahminen lakin maçın önüne geçti. Bize gösterdiği kartlar, onlara göstermediği kartlar bana nazaran büsbütün ikili standart. O yüzden kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bir an evvel bu zahmetli durumdan kurtulup ligde rahat duruma gelmek istiyoruz. Güzel oynuyoruz, daha da uygun oynayacağız inşallah” diye konuştu.
“HAKEM MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ”
Hakemin verdiği kararlarla ikili standart uyguladığını öne süren Şengül, “Maç öncesi sportif yöneticimiz hakeme gidip ‘Biz buraya futbol oynamaya geldik. Keza Trabzonspor da buraya futbol oynamaya çıkıyor, bu ligin önderi. Lütfen maçın önüne geçecek hareketler ve atılımlar yapmayın’ diye uyardı lakin maalesef ikinci yarı ortamdan mı etkilendi bilemiyorum. Hakem maçın önüne geçti bana bakılırsa. Berbat niyetli değil tahminen lakin maçın önüne geçti. Bize gösterdiği kartlar, onlara göstermediği kartlar bana nazaran büsbütün ikili standart. O yüzden kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bir an evvel bu zahmetli durumdan kurtulup ligde rahat duruma gelmek istiyoruz. Güzel oynuyoruz, daha da uygun oynayacağız inşallah” diye konuştu.