bencede
New member
Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, sarı kırmızılı ekibin transfer yasağını aşarak takıma gerekli desteklerin yapılacağına inandığını söylemiş oldu. Çamlı, açıklamasında; “Başkanımız önemli bir uğraş içerisinde. Ekibin buralara gelmesinde büyük emek veren ve her şeyini seferber eden birisi. Transfer yasağını aşacağımıza inanıyorum. Ekipte transfer 365 gün sürer. Hocamızdan rapor isteyeceğiz. Hocamızın raporu doğrultusunda hareket edeceğiz. Lakin transfer işleri parayla oluyor. İnşallah dün bu grubu nasıl milyonlarca lira kasasından para vererek bu işleri buralara getirdiyse lider, kesinlikle başında bir plan program vardır” dedi.
Asbaşkan Çamlı, “Kayserispor, yarın bugünden daha âlâ olacak. Buna inanın. Biz inanıyoruz. Çok âlâ çalışan bir ekibimiz var. İnşallah başarılı olacak. Kayserispor ile ilgili tasa duymuyorum. Biz Hikmet hocaya inanıyoruz. Başarılı olacağına inanıyoruz. Hikmet hoca aslına bakarsan başarısız olursa kendisi masraf. Hikmet hoca işini yapıyor. Artık hoca konusunun konuşulması kabak tadı verdi. Biz hoca konuşmak istemiyoruz” sözlerinde bulundu.
İHA
Asbaşkan Çamlı, “Kayserispor, yarın bugünden daha âlâ olacak. Buna inanın. Biz inanıyoruz. Çok âlâ çalışan bir ekibimiz var. İnşallah başarılı olacak. Kayserispor ile ilgili tasa duymuyorum. Biz Hikmet hocaya inanıyoruz. Başarılı olacağına inanıyoruz. Hikmet hoca aslına bakarsan başarısız olursa kendisi masraf. Hikmet hoca işini yapıyor. Artık hoca konusunun konuşulması kabak tadı verdi. Biz hoca konuşmak istemiyoruz” sözlerinde bulundu.
İHA