bencede
New member
Harika Lig ‘in birinci yarısını 24 puanla 13. sırada tamamlayan Yukatel Kayserispor’da Teknik Yönetici Hikmet Karaman, kadroya destek yapılmasını istedi. Sarı kırmızılı grubun son senelerında daima futbolcu sirkülasyonu olduğunu fakat bu dönem bu biçimde bir lüksünün olmadığını tabir eden Teknik Yönetici Karaman, nokta transfer yapılmasını istedi. Bilindik oyuncuların alınması ile kadroya direkt katkı sağlanabileceğini tabir eden Karaman, “Stoper, oyun kurucu mevkilerine mutlak suretle sağlam ve bilindik isimler alınmalı. Bu istikamette çalışmalar sürüyor. İnanıyorum ki, ligin ikinci yarısında ekibe katkı sağlayacak isimler ile anlaşılacaktır” dedi.
Bertolacci transferi ile ilgili olarak lider Berna Gözbaşı’na teşekkür eden Hikmet Karaman, “Sezon başında nokta isim Mame Thiam alındı. Artık de Bertolacci. Bertolacci bilindik bir oyuncu. Kadroya direkt katkı sağlayabilecek bir isim. Bu transferi gerçekleştirdiği için Berna lidere teşekkür ediyorum” cümleleri kurdu.
İHA
Bertolacci transferi ile ilgili olarak lider Berna Gözbaşı’na teşekkür eden Hikmet Karaman, “Sezon başında nokta isim Mame Thiam alındı. Artık de Bertolacci. Bertolacci bilindik bir oyuncu. Kadroya direkt katkı sağlayabilecek bir isim. Bu transferi gerçekleştirdiği için Berna lidere teşekkür ediyorum” cümleleri kurdu.
İHA