Kemal Erdoğan: Sergen hoca ve kadroya hayli inanıyorum

bencede

New member
Kupadaki en güç rakiplerden birinin Altay olduğuna dikkat çeken Kemal Erdoğan, “Olabilecek en güç rakiplerden bir tanesi Altay. Keyifli bir maç olacak. İki siyah-beyazın çekişmesi olacak. Hak eden kazansın. Öteki gruplara kıyasla bence güzel ve güçlü bir ekip. Bekleyip bakılırsaceğiz. Biz de onlar üzere Üstün Lig ‘de çaba ediyoruz. En uygununu yapmaya çalışıyoruz, Türkiye kupası epeyce kıymetli. Kazanan direkt UEFA’ya gidiyor. ötürüsıyla Beşiktaş ve öteki kadrolar için epeyce ehemmiyet arz ediyor. En uygun biçimde hazırlanacağız ve devam edeceğiz” diye konuştu.

“KASIMPAŞA’YA KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ”

Bugün Kasımpaşa ile oynanacak müsabakada kazanmak istediklerini lisana getiren Kemal Erdoğan, “Kasımpaşa maçına kazanmak için gidiyoruz. Uygun hazırlandık, sıkıntı günler geçirdik. Bundan daha sonra daha yeterli olacağını umut ediyorum ve düzgün hazırlanan bir ekip var. Sinerjiyi daha âlâ yakalayacağımızı düşünüyorum. Uygun çalıştılar, hoş bir maç olacak. Natürel ki kazanmak için gidiyoruz” biçiminde konuştu

“DEVAM ETME KARARI DEĞİL, aslına bakarsan BİRLİKTEYDİK”

Teknik yönetici Sergen Yalçın hakkında da konuşan Kemal Erdoğan, “Biz yolumuzdan hiç ayrılmadık. Devam etme sonucu değil, aslına bakarsan beraberydik. Natürel ki Sergen hocamız fazlaca güzel bir Beşiktaşlı. Alınan sonuçlara biz de epey üzülüyoruz, kendisi de fazlaca üzülüyor. Deva bulmaya, tahlil bulmaya çalışıyor. Basın toplantısında da sizlere anlattı, tahlil bulmaya çalıştığını söylemiş oldu, yılmadan devam edeceğiz. Biz beraberyiz ve daima birlikte bir şeyi başaracaksak başaracağız. Birinci geldiği vakit 3. olduk. Geçen yıl hem kupayı hem ligi kazandık. ötürüsıyla yapabiliriz. Takıma baktığınız vakit epey fazlaca daha âlâ bir takımımız var. Oyuncularımızın hepsi birbirinden bedelli, yapabiliriz. Daha epeyce erken, yolumuz uzun. Daha evvel başardık. Sergen hoca heyecanı, adrenalini seviyor. Bize heyecan yaşatıyor. Geçen yılda tıpkı heyecanları yaşattı fakat maksadımıza ulaştık. Ben çok fazlaca inanıyorum kendisine, kadroya. Hakikaten kaliteli bir takımız, yapamayacağımız bir şey değil. Evet Trabzonspor puan farkını açtı lakin 3 puanlı sistemde her şey olabilir. Dönem sonunu bekleyeceğiz ve inşallah maksadımıza ulaşacağız” tabirlerini kullandı.

“DAHA FAZLA İDMAN ALANI YAPALIM, GENÇLERİ YETİŞTİRELİM”

Altyapı tesislerinin imali konusunda da davetlerde bulunan Kemal Erdoğan, kelamlarını şu biçimde tamamladı:

“Biraz evvel Türkiye Kupası’nda golleri izledik. Bir şey dikkatimi çekti, süper statlarımız var. O kadar hoş statlar yapmışız ki her biri inanılmaz, keyifli maçların oynanacağı statlar. Devlet büyüklerimize sesleniyorum; kusursuz statlar yapılmış lakin 4 büyükler üzere kulüplerin bile yetersiz altyapı tesisleri var ise başka grupları düşünemiyorum. Bize öncülük etsinler ki biz daha fazla idman alanı yapalım, gençleri yetiştirelim. Rıdvanlar, Ersinler bir sürü kaliteli oyuncu var lakin daha fazlası olabilir. Daha fazla altyapı tesisiyle olur. Lütfen tesisleşme atağına geçelim. Oyuncuları yetiştirelim. Yoksa daima yurt haricinden futbolcu transferine mahkum kalırız.”

Olgucan KALKAN – Serhan TÜRK / İSTANBUL,(DHA)