Keventers'taki Yaşlı Kadın Rahul Gandhi'yi Evine Davet Etti, Anahtarı Bulamıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi:

Lok Sabha'daki Muhalefet Lideri Rahul Gandhi geçtiğimiz günlerde Keventers mağazasını ziyaret etti, oradaki insanlarla etkileşime girdi ve soğuk kahve yaptı. Ayrıca popüler zincirin kurucu ortaklarıyla planları ve zorlukları hakkında konuştu.

“Eski bir markayı yeni nesil ve yeni bir pazar için nasıl sarsabilirsiniz? Keventers'ın genç kurucuları yakın zamanda benimle bazı değerli içgörülerini paylaştılar. Keventers gibi adil oyun işletmeleri, nesiller boyunca ekonomik büyümemize yön verdi. Daha fazlasını yapmalıyız. Onları destekleyin” dedi Bay Gandhi, X'teki bir gönderisinde mağazaya yaptığı gezinin bir Habersunu paylaşarak.

Personel ona soğuk kahvenin nasıl yapıldığını görmek isteyip istemediğini sorduğunda Kongre lideri “Hayır, ben yapacağım” diye yanıt verdi. Daha sonra sütü, dondurmayı eklediği ve içeceği Keventers'ın özel şişesine dökmeden önce mikseri çalıştırdığı görülüyor.

Eski bir markayı yeni nesil ve yeni bir pazar için nasıl sarsabilirsiniz?

Keventers'ın genç kurucuları yakın zamanda bazı değerli görüşlerini benimle paylaştılar.

Keventers gibi adil işletmeler, nesiller boyunca ekonomik büyümemize yön verdi. Onlara destek olmak için daha fazlasını yapmalıyız. pic.twitter.com/LSdiP8A9bQ

— Rahul Gandhi (@RahulGandhi) 9 Ocak 2025
Bir noktada Keventers'ın kurucu ortaklarından biri ona yatırım planlarını soruyor. Gülerek “Keventers'a bakıyorum ve yatırım kararı vermeye çalışıyorum” diye yanıtlıyor.

Videoda ayrıca mağazaya gelen ziyaretçilerle etkileşimde bulunduğu da görülüyor. Yaşlı bir kadın ona aynı binada kaldığını söyler ve onu eve davet eder. Bay Gandhi ona “İki dakikalığına uğrayacağım” diye güvence veriyor. Yaşlı kadının anahtarın kendisinde olmadığını fark etmesiyle yaşananlar dramatik bir hal alıyor.

Videoda daha sonra Bay Gandhi'nin Keventer'in kurucu ortakları Aman Arora ve Agastya Dalmia ile iş ve işin nasıl büyüdüğü hakkında etkileşimde bulunduğu görülüyor. Ayrıca onlara genişleme planlarını da sordu. Ona artık dikkatlerini Kademe 2, Kademe 3 ve Kademe 4 şehirlerine kaydırdıklarını ve Kademe 1 şehirlerindeki yüksek kiraların ne kadar zorlayıcı hale geldiğini söylediler.